Peutergroep Polygoon

Fassia

fassia

Ik ben Fassia en ik ben geboren in 1974. Ik heb 4 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn kinderen. Af en toe is het ook heerlijk om even een dag door te brengen met familie/vrienden. In de kinderopvang ben ik nu ongeveer 15 jaar aan het werk heb als pedagogische medewerkster op een peuterspeelzaal gewerkt. Nog steeds vind ik het super leuk om met kinderen te werken. Sinds 15 mei 2016 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kindercentrum de Parel. Het is een leuke uitdaging om de groep te draaien. Er wordt op Kindercentrum de Parel een huiselijke sfeer gecreëerd. Dat is zeker fijn werken. Kom gerust een keer langs.

BSO Polygoon

Angélique

Mijn naam is Angelique Dahoe en ik ben geboren op 21 januari 1992. Sinds mijn zestiende werk ik bij de Jumbo als countermedewerker, waar ik nog steeds met veel plezier werk. In augustus 2016 ben ik bij de Parel begonnen als pedagogisch medewerker op de BSO. Twee maanden later werd ik gevraagd om ook als pedagoog  aan de slag te gaan. Een super leuke uitdaging, aangezien ik in augustus 2014 ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik op een BSO in Hilversum gewerkt. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan als opvoedingsondersteuner en hielp ik bij het organiseren van kinderdisco’s. Dit heb ik beide een jaartje gedaan.

Ik heb plezier in mijn werk en ik doe het met veel liefde. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en draag graag mijn steentje bij om hun ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast wil ik ouders empoweren en een steuntje in de goede richting geven met betrekking tot de opvoeding van hun kind(eren).

Verder nog in het kort over mezelf: naast het werken vind ik het heerlijk om te bakken/koken en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ook ben ik graag samen met familie/vriendinnen. Gezellig winkelen, uiteten of gewoon lekker thuis op de bank zitten.

In dit werkveld vind ik het belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen, respect voor elkaar hebt en altijd eerlijk en open kunt zijn. Door de huiselijke sfeer bij de Parel en het feit dat het kleinschalig is, heb ik zeker het gevoel dat dit van toepassing is. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de Parel en hoop hier nog lang te blijven werken!

Ziona


Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Ziona Beense-Sarfaty en ik werk ook voor kindercentrum de Parel. Ik ben geboren op 18 januari 1972 in Amsterdam en heb Montessori onderwijs gevolgd vanaf de kleuterschool tot en met het Montessori Lyceum. Hierna heb ik een jaar in het buitenland gewerkt en gewoond.
Mijn man en ik zijn al 21 jaar getrouwd en we hebben samen 1 dochter grootgebracht. We wonen al zo’n 20 jaar in Almere en dit bevalt ons prima. Samen met onze chihuahua en 3 katten wonen we nu aan het gezellig hofje in Almere-Stad. We hebben een druk sociaal leven en zijn dus weinig thuis.
De afgelopen jaren heb ik mijn werkervaring opgebouwd bij 2 verschillende kinderdagverblijven/BSO. Werken met kinderen is mijn passie en ik geniet ook echt van ze. Vanaf heden zal ik, voornamelijk, werkzaam zijn op de BSO van de Polygoon in Almere stad. Voor mij dus een hoop nieuwe gezichtjes en mooie namen, om te onthouden.

Groetjes,

Juf Ziona