Wij hebben voor de schoolgaande kinderen van Polygoon een dagarrangement. Dat houdt in dat we kinderen (4-12 jaar) het volgende kunnen bieden;

07.00-08.30 uur VSO (De Parel)
08.30-14.00 uur Onderwijs (OBS Polygoon))
14.00-18.30 uur BSO (De Parel)

Onze ruimte in OBS Polygoon heeft een huiselijke sfeer met verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen lezen, knutselen, spelen en huiswerk maken. We zullen met de kinderen een natuurdiploma maken met verschillende buitenactiviteiten gedurende het gehele jaar. Tevens kunnen de kinderen deelnemen aan tekenlessen, danslessen en zelfverdedigingslessen.

herfstvakantie20151

Tijdens de zomervakantie maken we ook een uitstapje naar bijvoorbeeld een speeltuin of (pret)park.

Verder hebben we natuurlijk een eet moment waarbij we met zijn allen rustig aan tafel zitten, met de gelegenheid om te praten over wat de kinderen maar willen vertellen.

We proberen waarden en normen aan de kinderen mee te geven.

We hopen dat dit u en vooral uw kind(eren) aanspreekt en eens langs komt voor een kennismaking.

De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot 12 jaar en bestaat uit maximaal 10 kindjes met 1 vaste leidsters.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tekenlessen

Wij geven tekenlessen aan de BSO kinderen. Ze leren op een speelse manier de vaardigheden van het tekenen. Allerlei voorbeelden zullen worden gegeven en kinderen kunnen die samen met de pedagogisch medewerkster van de groep helemaal uitwerken. We zullen de kinderen uitleggen hoe ze verschillende technieken kunnen gebruiken. We werken met onderwerpen, zoals b.v. stilleven, bloemen en planten en cartoons. De kinderen wordt ook geleerd om vanuit hun eigen fantasie te werken.

Natuurdiploma

Wij bieden de BSO kinderen natuuractiviteiten aan, die ze spelenderwijs dichter bij de natuur brengen. Ze krijgen een afteken lijst met opdrachten die ze gedurende het jaar kunnen uitvoeren. Als alle activiteiten zijn uitgevoerd ontvangen ze van ons een natuurdiploma.

nature hunt printableVoor meer informatie over OBS Polygoon kijk op www.polygoon.asg-almere.nl