U werkt niet op vaste dagen of het gebeurt wel eens dat u op het laatste moment nog opvang van de kinderen moet regelen? Dan biedt flexibele kinderopvang van Kindercentrum de Parel Almere uitkomst.

Flexibele kinderopvang Almere
Flexibele kinderopvang Almere

Bij het berekenen van de kosten van de flexibele kinderopvang gaan we niet uit van de openingstijden, maar kijken we alleen naar de daadwerkelijk reserveerde / afgenomen opvanguren (daarbij hanteren we een minimum van 40 uur per maand). Daarnaast zijn we ook zeer flexibel in zaken als ruildagen en het afnemen van extra (buiten de vaste afgesproken tijden) opvangdagen. Kortom, bij Kindercentrum de Parel in Almere is kinderopvang flexibel en betaalbaar.

Flexibele kinderopvang Almere – mogelijkheden en tijden

U kunt bij Kindercentrum De Parel in Almere geheel naar wens de dagen en tijden indelen (bekijk de hier de tijden). Als u werkt via een werkrooster, kunt u die naar ons doorsturen. Op basis daarvan kan de flexibele kinderopvang worden samengesteld. Dit rooster ontvangen wij graag per mail aan het einde van de maand voorafgaand aan de maand waarin de flexibele kinderopvang moet worden ingeroosterd. Kinderen kunnen naar de kinderopvang worden gebracht tussen half acht en negen uur ’s morgens of ’s middags tussen halfeen en een uur. Ophalen kan om halfeen of vanaf drie uur.

Flexibele kinderopvang Almere – locatie en kosten

Kindercentrum De Parel bevindt zich aan de Randstad 22 115 in Almere. Op deze kinderopvanglocatie, die zeer goed bereikbaar is met de auto en met het OV, vindt u zowel het kinderdagverblijf als onze buitenschoolse opvang. De tarieven van de flexibele kinderopvang en incidentele opvang vindt u hier (kinderdagverblijf) en hier (BSO).

Hebt u nog vragen over onze aanpak en visie op opvang of wilt u een afspraak maken voor het inplannen van flexibele kinderopvang? Neem dan gerust contact met ons op via 036 530 61 06 of info@kindercentrumdeparel.nl.