Beste ouders,

Naast de kinderopvang biedt Kindercentrum de Parel nu ook de mogelijkheid aan ouders om pedagogisch advies te vragen aan een professional. In augustus 2016 ben ik, Angélique Dahoe, begonnen als pedagogisch medewerker op de BSO. Ik heb de opleiding Pedagogiek gedaan en ben in augustus 2014 afgestudeerd. Gedurende de opleiding heb ik themabijeenkomsten en Spel aan Huis begeleiding gegeven. Ook gaf ik laagdrempelig opvoedingsondersteuning tijdens een spelinloop en heb ik kinderen op de basisschool begeleid met taalachterstanden aan de hand van een stappenplan.
Mijn doel is om ouders een steuntje in de goede richting te geven, te ondersteunen in de opvoeding en laagdrempelig advies te geven, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en opgroeien tot zelfstandige individuen. Het kind zal altijd centraal worden gesteld.

Voor specifieke vragen over de opvoeding van jouw kind of voor meer informatie over een bepaald thema kun je mij bereiken via pedagoog@kindercentrumdeparel.nl. Ook is er een blog op de website, waar iedere eind van de maand een thema wordt besproken. Heb jij ideeën voor mijn volgende blog? Mail mij gerust.

Met vriendelijke groet,

Angélique Dahoe

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pedagoog

Plaats een reactie