Op zoek naar een betrouwbaar kinderdagverblijf in Almere waar uw kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en kunnen spelen met leeftijdsgenootjes? Dan is kinderdagcentrum de Parel de juiste keuze. Uw kind is bij onze professionele, liefdevolle en betrokken medewerkers in goede handen en krijgt alle ruimte om kind te zijn. Het ruim opgezette kinderdagverblijf heeft een gevarieerd aanbod speelgelegenheden, een brede keuze in spelmateriaal en er worden diverse activiteiten voor de peuters georganiseerd.

Kernwaarden

Als professioneel kinderdagverblijf vinden wij dat we iedere dag met veel enthousiasme opvang moeten leveren van hoge kwaliteit. We hanteren daarom een aantal kernwaarden die op alle facetten van de opvang van toepassing zijn:

 • Vaste gediplomeerde leidsters
  We werken op het kinderdagverblijf met vaste medewerkers die in het bezit zijn van de juiste papieren. De kinderen zien iedere dag een vertrouwd gezicht dat zorgt voor rust en regelmaat.
 • Prettige, warme en veilige omgeving waar kinderen zichzelf mogen zijn
  We creëren een huiselijke sfeer waarin de kinderen zicht prettig voelen en waar veel ruimte is voor zelfontplooiing.
 • Lerend en spelenderwijs bouwen aan de eigen ontwikkeling
  De mentale en sociale ontwikkeling van de kinderen speelt bij de opvang een belangrijke rol.
 • Veel ruimte
  Het kinderdagverblijf is ruim opgezet, zodat er binnen- en buiten meer dan voldoende ruimte is voor alle kinderen.
 • Groepen
  De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in groepen, waardoor ze zijn omringd door leeftijdsgenootjes die in dezelfde levensfase zitten. De ruimtes, het spelaanbod en activiteiten zijn perfect afgestemd op kinderen in de groep.
 • Gezonde voeding
  Gezond eten is essentieel voor een goede ontwikkeling. Daarom zorgen we voor gezonde voeding die voldoet aan de richtlijnen van het voedingscentrum.

Groepen

Om de kinderen optimaal te begeleiden en de juiste aandacht te geven worden ze opgedeeld in twee groepen: de babygroep (van 0 tot en met 2 jaar) en de peutergroep (van 2 tot 4 jaar).
De babygroep heet de Robijntjes en de peutergroep de Kristalletjes. Elk groep met zijn eigen behoeftes en bijbehorende invulling van de dag, waarbij er altijd veel ruimte is voor de individuele ontwikkeling van het kind.

Kleinschalig kinderdagverblijf

We werken kleinschalig, daardoor kent het personeel van het kinderdagverblijf alle kinderen goed en kennen de kinderen het personeel. Dat zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin de kinderen zich thuis voelen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s. Tevens kunt u er vanuit gaan dat iedereen zich dagelijks met veel liefde en plezier inzet om uw kinderen de opvang te bieden die ze verdienen. Kortom u kunt uw kids met een gerust hart achterlaten bij ons kinderdagverblijf.

Bereikbaarheid

Door de gunstige ligging is het kinderdagverblijf in Almere goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Kosten kinderdagverblijf

Wij doen er alles aan om de kosten voor de kinderopvang zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Klik hier voor meer informatie over de tarieven van het kinderdagverblijf.

Spreekt onze aanpak u aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding.

Documenten

Klik hier indien u ons pedagogisch beleid wil inzien.
Klik hier indien u het GGD rapport wil inzien.