BSO Polygoon

Ziona


Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Ziona Beense-Sarfaty en ik werk ook voor kindercentrum de Parel. Ik ben geboren op 18 januari 1972 in Amsterdam en heb Montessori onderwijs gevolgd vanaf de kleuterschool tot en met het Montessori Lyceum. Hierna heb ik een jaar in het buitenland gewerkt en gewoond.
Mijn man en ik zijn al 21 jaar getrouwd en we hebben samen 1 dochter grootgebracht. We wonen al zo’n 20 jaar in Almere en dit bevalt ons prima. Samen met onze chihuahua en 3 katten wonen we nu aan het gezellig hofje in Almere-Stad. We hebben een druk sociaal leven en zijn dus weinig thuis.
De afgelopen jaren heb ik mijn werkervaring opgebouwd bij 2 verschillende kinderdagverblijven/BSO. Werken met kinderen is mijn passie en ik geniet ook echt van ze. Vanaf heden zal ik, voornamelijk, werkzaam zijn op de BSO van de Polygoon in Almere stad. Voor mij dus een hoop nieuwe gezichtjes en mooie namen, om te onthouden.

Groetjes,

Mellany


Mijn naam is Mellany Balvert. Ik ben geboren op 5 juli in Amsterdam, maar opgegroeid in Almere. Mijn hobby’s zijn dansen, shoppen en reizen. Ik ben in het bezit van een diploma Sociaal Pedagogisch Werkster niveau 3 en 4. Ook heb ik 1 jaar gewerkt als kraamverzorgster. Dit vond ik erg leuk, maar het is moeilijk om van te voren te plannen als je dit beroep doet. Baby’s geven helaas nog niet van tevoren aan wanneer ze geboren worden. Toen ik stopte kwam ik terecht bij De Parel als oproepkracht, waar ik nu met veel plezier werk. Ik sta nu vast op de babygroep. Ik ga elke dag weer met veel plezier naar werk en probeer dit ook over te brengen op de kinderen.

Ilham

Beste Ouders,   

Mijn naam is Ilham, geboren op 20 Mei en woonachtig in Almere stad.   

Na een aantal jaar als Administratief medewerker te hebben gewerkt, blijft het bloed toch kruipen waar het niet gaan kan en heb ik besloten om een sprong in het diepe te wagen. Ik ben nu gestart met de opleiding Pedagogisch medewerker, en ik doe dit in een werkend leren traject bij Kindercentrum De Parel.   

Vanaf mijn 15e begon ik al met het oppassen op nichtjes en neefjes en ook op meerdere oppaskindjes. Kinderen vermaken heeft altijd mij een gevoel van voldoening gegeven, vandaar ook de keuze om eindelijk te beginnen met een opleiding waar ik met kinderen kan werken.  

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn familie en vrienden. Ik vind het geweldig om te winkelen, en ergens gezellig te eten of drankjes te doen.  

Ik zal vanaf heden op maandag, dinsdag en woensdag te vinden zijn op de BSO Polygoon. 

Kom gerust een keer langs.  

Groetjes,  

Ilham