Urtha

Beste ouders en verzorgers,

Ik ben Urtha Miller ik ben 38 jaar en woon in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden bij ” De Parel” ben ik moeder van 2 kinderen. Ik heb 4 jaar met plezier onderwijs gestudeerd (onderwijzer A). In Suriname heb ik 12 jaar gewerkt in het onderwijs. Ik heb bewust voor het onderwijs gekozen, om de jongeren, die de toekomst van morgen zijn, te helpen vormen en scholen. In 2011 heb ik mijn Pedagogische opleiding afgerond. Vanaf april 2023 ben ik werkzaam te De Parel als pedagogisch medewerker en doe dit nog altijd met heel veel plezier. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ‘De Parel’.

Ilham

Beste Ouders,   

Mijn naam is Ilham, geboren op 20 Mei en woonachtig in Almere stad.   

Na een aantal jaar als Administratief medewerker te hebben gewerkt, blijft het bloed toch kruipen waar het niet gaan kan en heb ik besloten om een sprong in het diepe te wagen. Ik ben nu gestart met de opleiding Pedagogisch medewerker, en ik doe dit in een werkend leren traject bij Kindercentrum De Parel.   

Vanaf mijn 15e begon ik al met het oppassen op nichtjes en neefjes en ook op meerdere oppaskindjes. Kinderen vermaken heeft altijd mij een gevoel van voldoening gegeven, vandaar ook de keuze om eindelijk te beginnen met een opleiding waar ik met kinderen kan werken.  

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn familie en vrienden. Ik vind het geweldig om te winkelen, en ergens gezellig te eten of drankjes te doen.  

Ik zal vanaf heden op maandag, dinsdag en woensdag te vinden zijn op de BSO Polygoon. 

Kom gerust een keer langs.  

Groetjes,  

Ilham