Britt

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Britt Richardson, ik ben geboren op 29 september 2002 en kom uit Almere. 

Op mijn 13 ben ik begonnen met werken. Ik bracht kranten en folders rond. Op mijn 15 kreeg ik mijn eerste echte baan. Ik ben gaan werken in de supermarkt. Al snel bleek dit niks voor mij te zijn. Ik ben daarom een half jaar later gaan werken in een kleding winkel. Hier heb ik tot mijn 20ste gewerkt. En het erg naar mijn zin gehad. Alleen was het tijd voor wat nieuws.

Ik heb een opleiding gevolgd tot onderwijsassistent. En heb daarbij ook 3 jaar stage gelopen in het onderwijs. Hierbij heb ik mijn diploma behaald in juni 2022. 

U kunt mij vinden op de BSO zowel bij de randstad als de polygoon. Ik zal ook geregeld invallen bij de peutergroep of de babygroep. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefste met mijn vrienden of familie. Het leukste om dan te doen vind ik shoppen, op een terrasje zitten of uiten gaan. Ik hou ook erg van dingen ondernemen. Mij zie je nooit een dagje thuis zitten en niks doen. 

Natalee

Beste ouders,

Mijn naam is Natalee en ik ben geboren in 1981 op Jamaica. Ik woon in Almere Stad samen met mijn man en dochter. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om Caribisch te koken, ook hou ik van zingen en dansen.

Ik volg momenteel de BBL-opleiding tot Pedagogisch Medewerker op het ROC in Almere Buiten. Van maandag t/m donderdag(middag) werk ik vast op de BSO Polygoon, maar je kunt mij ook op de andere groepen tegenkomen, want waar ik nodig ben daar werk ik.

Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken, mijn doel is om een glimlach op hun gezicht te toveren!

Hopelijk tot snel.