BSO Polygoon

Ziona


Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Ziona Beense-Sarfaty en ik werk ook voor kindercentrum de Parel. Ik ben geboren op 18 januari 1972 in Amsterdam en heb Montessori onderwijs gevolgd vanaf de kleuterschool tot en met het Montessori Lyceum. Hierna heb ik een jaar in het buitenland gewerkt en gewoond.
Mijn man en ik zijn al 21 jaar getrouwd en we hebben samen 1 dochter grootgebracht. We wonen al zo’n 20 jaar in Almere en dit bevalt ons prima. Samen met onze chihuahua en 3 katten wonen we nu aan het gezellig hofje in Almere-Stad. We hebben een druk sociaal leven en zijn dus weinig thuis.
De afgelopen jaren heb ik mijn werkervaring opgebouwd bij 2 verschillende kinderdagverblijven/BSO. Werken met kinderen is mijn passie en ik geniet ook echt van ze. Vanaf heden zal ik, voornamelijk, werkzaam zijn op de BSO van de Polygoon in Almere stad. Voor mij dus een hoop nieuwe gezichtjes en mooie namen, om te onthouden.

Groetjes,

Juf Ziona

 Djamy

Mijn naam is Djamy Stalpers, ik ben geboren op 7 juli 1993 te Blaricum. Mijn hobby’s zijn dansen, strandwandelingen met de honden, muziek luisteren, ideeën opdoen bij woonwinkels en winkelen in kleine stadjes.

In 2015 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerkster behaald niveau 3. Vanaf heden zult u mij op verschillende groepen zien.

Werken met kinderen is mijn passie. Mijn doel is om elk kind een vertrouwd gevoel te geven en met een glimlach naar huis te laten gaan.