Polygoon en Kindercentrum de Parel samen op weg!

Met de start van het schooljaar 2015-2016 zijn wij kindcentrum De Parel bij basisschool Polygoon ingetrokken, dit ter uitbreiding van onze hoofdvestiging op de Randstad.  Zowel Polygoon en De Parel hebben de ambitie om op weg te gaan met het accent op Kunst en Cultuur.

Kindercentrum de Parel is gestart vanuit de visie om een kinderdagverblijf neer te zetten waar elk kind zijn talenten kan ontdekken, waar het kind centraal staat. Wij zijn geïnspireerd door de pedagogiek van Reggio Emilia. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun creativiteit kunnen uiten via kunst, natuur, spel en muziek. Dit ligt op een lijn met de visie van Polygoon, voor ons een uitstekende kans om onze visie te delen en samen op weg te gaan.

Wij werken met het kindvolgsysteem Looqin, deze methode sluit mooi aan op onze visie van Reggio Emilia. Zo bieden wij een mooie ontwikkeling, een goede basis voor de kinderen aan.

Wij beschikken over 2 BSO- lokalen in OBS Polygoon. Na schooltijd worden de kinderen in een voor hun vertrouwde plek opgevangen.

Zo creëren wij een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind(eren).

Voor meer informatie over OBS Polygoon kijk op www.polygoon.asg-almere.nl