BSO Groep De Schatkist

De Schatkist

Op de Schatkist streven wij er naar dat de kinderen vooral veel plezier beleven aan hun tijd bij ons. We creëren een zo veilig en vertrouwd mogelijke omgeving waar kinderen zich kunnen ontplooien en van alles kunnen ontdekken. Dit doen wij door zoveel mogelijk verschillende (thema gerichte) activiteiten aan te bieden. Hierin betrekken wij de kinderen zoveel mogelijk en ze mogen zelf kiezen welke activiteiten ze uit het aanbod willen doen. Denk hierbij aan knutselactiviteiten, sport en spel en dans en muziek. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrij spel en gaan we regelmatig naar buiten toe.

Tijdens schoolvakanties en studiedagen maken we vaak een uitstapje naar bijvoorbeeld een speeltuin of (pret)park.

Verder hebben we natuurlijk een eet moment waarbij we met zijn allen rustig aan tafel zitten, met de gelegenheid om te praten over wat de kinderen maar willen vertellen.

We proberen waarden en normen aan de kinderen mee te geven.

We hopen dat dit u en vooral uw kind(eren) aanspreekt en eens langs komt voor een kennismaking.

De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot 13 jaar en bestaat uit maximaal 16 kindjes met 2 vaste leidsters. De ruimte van de Schatkist is 57 m².

De leidster zal er ook altijd zijn als u uw kind haalt met soms de uitzondering van vakantie- marge- en studiedagen. We halen de kinderen op van school met de auto, bakfiets, fiets of lopend.