Stephanie

Groepshulp

Mijn naam is Stephanie Callenbach, ik ben geboren op 13 april 1991 in Hilversum. Ik woon samen met mijn vriend en 2 zoons in Almere Stad. Sommige ouders zullen mij wel herkennen als de moeder van Daley en Ryan.  In mijn vrije tijd ben ik soms bij de paarden te vinden of gezellig weg met vriendinnen, en leuke dingen doen met het gezin.

Ik ben bij de Parel begonnen als groepshulp, om de leidsters dingen uit handen te nemen. Voor mij een hele leuke nieuwe uitdaging omdat ik altijd in de Horeca in de Keulen heb gewerkt. Dus jullie zullen mij vast en zeker tegen gaan komen in en rond de Parel en de Polygoon!

Groetjes Stephanie Callenbach 

Pedagogisch coach

Lysanne

Beste ouders/ verzorgers.

Via deze weg stel ik mij graag even voor.

Mijn naam is Lysanne, ben 34 jaar en woon samen met mijn man en dochter in Heerenveen(Friesland).

Jaren lang heb ik gewerkt in de kinderopvang waarbij ik mij liet inspireren door de pedagogiek van Reggio Emilia. Een mooie manier van kijken naar kinderen waarbij ik als professional de kinderen mag begeleiden in hun ontwikkeling en ieder op zijn eigen wijze de wereld mag laten ontdekken.

Op dit moment ben ik werkzaam voor Kameleon100. Door middel van workshops, training en studiereizen, trainen we pedagogische professionals in het kijken en luisteren naar kinderen vanuit de Reggio benadering.

Bij de Parel mag ik mijn rol als pedagogisch coach uitvoeren. Samen met het team aan de slag en ontwikkelen binnen deze mooie manier van werken. U kunt mij af en toe dan ook tegenkomen in de wandelgangen of op de groep.

We maken er een mooi jaar van!

Mocht u vragen voor mij hebben, dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groeten,

Lysanne de Vries

Kameleon100