Virasha

Mijn naam is Virasha en ik ben geboren in 1988, getrouwd met Sidharth en samen hebben wij een kindje. Mijn hobby’s zijn reizen, winkelen, leuke dingen doen met vriendinnen, uitgaan of een avondje naar de bioscoop. In juli 2016 heb ik met succes mijn mbo opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4 afgerond.

Mijn man en ik hadden samen een eigen horeca bedrijf, hierdoor was het moeilijk om een baan te vinden in de kinderopvang. Met kinderen werken vind ik super leuk, daarom had ik mij toch ingeschreven bij een uitzendbureau. Daar kon ik mijn dagen en tijden zelf bepalen. Nu we gestopt zijn met het bedrijf, ben ik meteen op zoek  gegaan naar een baan. Bij kindercentrum de Parel kon ik meteen aan de slag als oproepkracht.

Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij de Parel, en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ik vind het leuke om op alle groepen te staan want iedere leeftijd heeft zo zijn charmes.

Groetjes Virasha

Xiomara

Ik ben Xiomara de Freitas en ben moeder van 3 kinderen. Over ontwikkelingen die kinderen doormaken lees ik graag. Op stap gaan, reizen en het opdoen van  nieuwe ervaringen behoren tot de dingen die mij energie geven. Een luisterend oor bieden, op de momenten dat een kind of ouder dat nodig heeft, is een aangeboren gave van mij.

Ik ben daarnaast graag creatief, luister naar verschillende soorten muziekgenres, maak graag een lange wandeling in de natuur en probeer zoveel als ik kan betrokken te zijn als vrijwilliger bij diverse organisaties.

Op het werk geef ik de voorkeur aan werken in teamverband, omdat vele handen nog altijd licht werk maken,

Gesterkt door de kennis die ik heb opgedaan door het afronden van de  opleiding ‘Sociaal Agogisch Werker’, ben ik sinds 2009 tot heden met veel plezier werkzaam in de kinderopvang en bso.

Leer mij gerust kennen door een praatje met mij te maken.

Tot snel,

Xiomara