U wilt genieten van uw gezin en u in een leuke baan verder blijven ontwikkelen. Om u te ondersteunen bij de combinatie tussen werk en gezin, bieden wij naast zorg en ontwikkelingsstimulering voor uw kind een aantal extra diensten, die uw gezinslogistiek vergemakkelijken.

Kinderfotograaf

Jaarlijks komt onze kinderfotograaf langs om foto’s te maken. Van elke groep worden de kinderen apart op de foto gezet en er worden groepsfoto’s gemaakt. Daarnaast geeft Kindercentrum de Parel ook de gelegenheid om broertjes en zusjes bij en met elkaar te fotograferen! Zo heeft uw kind een tastbare herinnering aan een waardevolle periode in zijn of haar leven!

Logopedie

Wij werken samen met het logopediecentrum Almere. Op het moment dat wij via onze observaties signalen krijgen dat de taal-en/of spraakontwikkeling bij een kindje anders verlopen, dan vragen we of Miranda Kwakman van het Logopediecentrum komt observeren bij ons op het Kindercentrum. Miranda zal dan een advies uitschrijven voor ons en u als ouders. Zodat wij het betreffende kindje zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Hulp bij aanvraag Kinderopvangtoeslag

Op het moment dat u besluit u kind(eren) te plaatsen bij ons Kindercentrum de Parel dan kunnen wij u ook helpen met de aanvraag voor uw kinderopvangtoeslag. Wat wij dan nodig hebben zijn de DIGID codes en uw brutojaarsalaris. U kunt hiervoor een mail sturen naar pascalle@kindercentrumdeparel.nl

Voedingsadviseur

Wij hebben ons uiterste best gedaan om samen met een voedingsdeskundige dit voedselbeleid op te stellen. Zodat u erop kunt vertrouwen dat uw kind een bewuste voeding krijgt op ons Kindercentrum de Parel. Mocht u vragen hebben omtrent voeding dan kunnen wij voor u navraag doen bij onze voedingsadviseur.

Wij zijn bezig om ons aanbod qua extra diensten uit te breiden en houden u op deze pagina op de hoogte.