Wij met z’n drieën de oudercommissie van De Parel. Met z’n drieën vertegenwoordigen we alle ouders van de kinderen die worden opgevangen, en daarmee dus ook jullie.

We vertellen jullie graag (nogmaals) waar de oudercommissie zich voor inzet en waarvoor je bij ons terecht kunt. Maar eerst stellen we ons graag even aan jullie voor:

Rachel

Ik ben Rachel, 37 jaar, getrouwd met René en heb 2 heerlijke (bonus) kinderen op de BSO van de Parel; Aiden, die bijna de leeftijd heeft dat hij van de opvang af kan en Sia, die nog wel even blijft. Beide gaan 3 dagen in de week naar de BSO.
Ruim een 1,5 jaar geleden heb ik mij aangesloten bij de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn en blijven bij de invulling van de kinderen  buiten schooltijd.
Vol met enthousiasme ben ik dit aangegaan en heb ik de rol van voorzitter op mij genomen.
Ik kijk ernaar uit om deze rol nog een tijdje voort te kunnen zetten, met het team die ik vorm samen met Marit en Tije moet dit zeker lukken!

Marit

Beste ouders,

Mijn naam is Marit Mulder en ik ben de trotse moeder van Siem.

Siem zit sinds oktober 2018 op de babygroep van De Parel. Wij hebben gekozen voor De Parel vanwege de deskundigheid, leuke en educatieve programma’s en de fijne sfeer!

Met veel plezier heb ik mij aangesloten bij de oudercommissie. Ik zie het als een uitdaging om mee te praten en te denken over het beleid van en ontwikkelingen bij De Parel. Daarnaast wil ik als aanspreekpunt voor ouders fungeren, voel je dus vrij om mij in de wandelgangen aan te spreken.

Groetjes Marit

 

 

Tije

Hoi allemaal,

Ik ben Tije: trotse vader van Lenna (5 jaar) en Jippe (2,5 jaar) en vriend van Annemette.

Jippe gaat elke maandag en donderdag met veel plezier naar De Parel. Lenna ging ook op die dagen maar nu ze op school zit gaat ze enkel nog elke maandagmiddag naar de BSO. Nog altijd met veel plezier!

Dankzij de leuke sfeer en goede zorgen brengen wij de meisjes altijd met een gerust hart weg.

Ik heb mij aangemeld bij de oudercommissie omdat ik me graag inzet om bij te dragen aan het behoud van de goede opvang die De Parel biedt.  In mijn vrije tijd speel ik graag met m’n meisjes, bak ik pizza of speel ik basketbal.

Groet Tije

Doel oudercommissie

Ons doel als oudercommissie is om in samenwerking met de directie de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door gevraagd en ongevraagd advies te geven. De onderwerpen waarover we advies mogen en/of moeten geven zijn bij wet vastgelegd en omvatten onder andere tarieven, pedagogisch beleid en voeding. Maar eigenlijk is niets onbespreekbaar.

Hierdoor hebben wij als ouders met kinderen op De Parel dus inspraak en invloed op diverse aspecten van de opvang. Omdat we echt willen dat iedereen zich gehoord voelt nodigen we je van harte uit om ons aan te spreken, te mailen of aan te schuiven bij een van onze vergaderingen.

Na elke vergadering zullen we altijd zo snel mogelijk de notulen met alle ouders delen, via Bitcare en Facebook, zodat iedereen weet wat er besproken en geadviseerd is.

Wij zijn ook per mail bereikbaar via ocdeparel@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Rachel, Tije en Marit