Beste ouders,

Mijn naam is Kamla Makarawung, maar voor de meeste van jullie beter bekend als de moeder van Ruben en Sjoerd (BSO). Met veel plezier heb ik de functie van voorzitter van de oudercommissie aanvaard.

Dus Josine, Natascha en ik vormen de oudercommissie. Maar; wij zijn er voor jullie en zijn slechts spreekbuis, voor zowel jullie als de directie, wanneer het gaat over het beleid van onze Parel. Dus heb je vragen, opmerkingen, ideeën of punten ter verbetering dan horen wij dat graag!
Hebben wij jullie input nodig over voorgesteld beleid vanuit de directie van de Parel, dan zullen we specifiek om jullie mening hierover vragen.

Mocht er iets zijn dan kun je ons natuurlijk altijd even persoonlijk aanspreken, maar wij zijn ook te bereiken via ocdeparel@gmail.com of via de brievenbus binnen in de hal.

Ik hoop dat we met elkaar mooie stapjes kunnen bereiken waar we met z’n allen wat aan hebben!

Groetjes Kamla

1-kamla

Mijn naam is Josine, mama van Eva en Eliza. Beide meisjes gaan gemiddeld 4 dagen per week met enorm veel plezier naar De Parel.

Voor ons is De Parel bijna een tweede thuis. Voor mij om even m’n verhaal kwijt te kunnen en voor mijn meisjes om te kunnen spelen met leeftijdgenootjes en zo spelenderwijs op te groeien. De Parel is een plek waar ze toch ook een deel opvoeding  normen en waarden meekrijgen en ik vind het fijn dat ik daar als lid van de Oudercommissie mijn steentje aan mag bijdragen.

Ik kijk er naar uit!

Groetjes Josine

Josine1

Mijn naam is Natascha Hoogendorp, mama van Deejay. Deejay gaat voor 2 ochtenden naar de opvang. Wij hebben voor de opvang gekozen omdat hij erg eenkennig werd en moeite kreeg om zichzelf te uiten als het drukker was (op visite etc). Mijn man is glazenwasser bij De Parel en is altijd erg enthousiast geweest over hoe de juffen omgaan met de kinderen en de sfeer op de opvang. Voor hem was het dan ook overduidelijk dat onze zoon bij daar alle liefde en verzorging zou krijgen die hij nodig heeft, en niets is minder waar. Ik omschrijf mezelf als gezellig, vrolijk, eerlijk, betrouwbaar en betrokken persoon. Ik vind het ontzettend leuk om een deel uit te mogen maken van de oudercommissie.

Groetjes Natascha

Natasja_o