Wij met z’n vieren de oudercommissie van De Parel. Met z’n vieren vertegenwoordigen we alle ouders van de kinderen die worden opgevangen, en daarmee dus ook jullie.

We vertellen jullie graag (nogmaals) waar de oudercommissie zich voor inzet en waarvoor je bij ons terecht kunt. Maar eerst stellen we ons graag even aan jullie voor:

Marit

Beste ouders,

Mijn naam is Marit Mulder en ik ben de trotse moeder van Siem (juli 2018) en Luuk (mei 2021). Onze beide jongens gaan elke maandag en dinsdag met veel plezier naar De Parel. Wij hebben destijds in 2018 gekozen voor De Parel vanwege de deskundigheid, leuke en educatieve programma’s en de fijne sfeer. Nu bijna 4 jaar later zijn wij nog steeds blij met onze keuze. Wij zien zowel op de babygroep als op de peutergroep een enorm enthousiast team dat er alles aan doet om de kinderen aan niets te laten ontbreken.

Met veel plezier heb ik mij aangesloten bij de oudercommissie. Ik zie het als een uitdaging om mee te praten en te denken over het beleid van en ontwikkelingen bij De Parel. Daarnaast wil ik als aanspreekpunt voor ouders fungeren, voel je dus vrij om mij in de wandelgangen aan te spreken.

Groet Marit

 

Tije

Hoi allemaal,

Ik ben Tije: trotse vader van Lenna (2017) en Jippe (2019). Jippe gaat 2x per week met veel plezier naar De Parel. Lenna ging ook naar de kinderopvang bij de Parel en gaat nu naar de BSO. Nog altijd met veel plezier!

Dankzij de leuke sfeer en goede zorgen brengen wij de meisjes altijd met een gerust hart weg.

Ik heb mij aangemeld bij de oudercommissie omdat ik me graag inzet om bij te dragen aan het behoud van de goede opvang die De Parel biedt.  Daarin heb ik de rol van voorzitter op mij genomen.

In mijn vrije tijd speel ik graag met m’n meisjes, bak ik pizza of speel ik basketbal.

Groet Tije

 

Anneloes

Beste ouders,

Mijn naam is Anneloes en ik ben de trotse moeder van Lewis en Eloi. Beiden gaan naar de  BSO locatie op de Polygoon. Net zoals Marit en Tije vind ik het belangrijk en leuk om mee te denken over het beleid en kwaliteit van de Parel. In onze vrije tijd knutselen we thuis graag met elkaar, maken fietstochtjes of bezoeken we graag de jungletuin in Almere. Voel je vrij om mij aan te spreken als je input wilt delen, dan neem ik dat graag mee in onze overleggen. 

Groetjes Anneloes 

 

 

Iris

Beste ouders,

Ik ben Iris, trotse moeder van Oliver (2023). De keuze voor de Parel was na een fijne rondleiding snel gemaakt. Met vertrouwen kan ik mijn kindje achterlaten dankzij de goede zorgen van de leidsters. 

Het spreekt mij erg aan om via de oudercommissie actief betrokken te zijn bij de opvang. Graag denk ik mee over hoe het bij de Parel gaat en keuzes die worden gemaakt. Laat het vooral weten als je vragen hebt of iets wil bespreken, daar sta ik altijd voor open. 

 

Groet, Iris

 

Annelien

 

“Hoi ouders, ik ben Annelien. Mijn zoontje Oscar gaat sinds 2023 naar de Parel en daar ben ik heel dankbaar voor. Lieve, leuke en bekwame juffies, die er steeds voor hem staan en die echt de moeite doen om hem te leren kennen. Oscar voel zich heel prettig bij de Parel, komt altijd heel blij terug van de opvang, en ook wij voelen ons als ouders heel welkom”. 

 

Groetjes

Annelien

 

 

Doel oudercommissie

Ons doel als oudercommissie is om in samenwerking met de directie de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door gevraagd en ongevraagd advies te geven. De onderwerpen waarover we advies mogen en/of moeten geven zijn bij wet vastgelegd en omvatten onder andere tarieven, pedagogisch beleid en voeding. Maar eigenlijk is niets onbespreekbaar.

Hierdoor hebben wij als ouders met kinderen op De Parel dus inspraak en invloed op diverse aspecten van de opvang. Omdat we echt willen dat iedereen zich gehoord voelt nodigen we je van harte uit om ons aan te spreken, te mailen of aan te schuiven bij een van onze vergaderingen.

Na elke vergadering zullen we altijd zo snel mogelijk de notulen met alle ouders delen, via Bitcare en Facebook, zodat iedereen weet wat er besproken en geadviseerd is.

Wij zijn ook per mail bereikbaar via ocdeparel@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Tije, Anneloes, Iris, Annelien en Marit