Als u op zoek bent naar een veilige plek waar uw kind veel kan spelen en zich thuis kan voelen, dan bent u bij kinderopvang de Parel in Almere aan het goede adres. Onze kinderopvang heeft de individuele ontwikkeling van het kind hoog in het vaandel staan. Om de kinderen te stimuleren beschikken we over een divers aanbod van speelgoed en creatieve activiteiten. Ook sociale ontwikkeling in de groep speelt een belangrijke rol in onze opvang.

Groepen
De groepen zijn van een geringe omvang, waardoor er aandacht is voor de specifieke behoeftes van elk kind.  Hier leren zij ook belangrijke sociale vaardigheden zoals samen delen en elkaar de ruimte geven.

Vaste gezichten
De vaste pedagogisch medewerkers hebben een eigen groep. Hierdoor kennen zij de kinderen goed en kunnen zij op de juiste manier inspelen op de wensen en behoeften van de kinderen. Wij geloven in een uniforme aanpak, zodat de kinderen altijd weten waar zij aan toe zijn. Wij doen er alles aan om een stabiele en vertrouwde omgeving te scheppen voor het kind.

Oudercommissie
Bij Kindercentrum De Parel wordt de inbreng van de ouders zeer gewaardeerd. Daarom is er een oudercommissie. De oudercommissie geeft bijvoorbeeld advies bij een eventuele tariefswijziging of wanneer er wijzigingen aan de groepsstructuur in het verschiet liggen. Daarnaast denkt de oudercommissie mee over de activiteiten die op de Parel worden aangeboden en is het een aanspreekpunt voor ouders die met vragen zitten die ze niet direct willen stellen aan het personeel van de opvang.

Openingstijden en kosten
Kindercentrum De Parel is op werkdagen geopend van zeven uur in de morgen tot zeven uur ’s avonds. De tarieven voor het kinderdagverblijf vindt u  hier en de tarieven van de BSO vindt u hier.

Heeft u vragen over ons kindercentrum of wilt u een rondleiding op onze vestiging in Almere? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 036-2030360.