Kinderopvang Almere
Kinderopvang Almere

Als u op zoek bent naar een veilige plek waar uw kind veel kan spelen en zich thuis kan voelen, dan bent u bij kinderopvang de Parel in Almere aan het goede adres. Onze kinderopvang heeft de individuele ontwikkeling van het kind hoog in het vaandel staan. Om de kinderen te stimuleren beschikken we over een divers aanbod van speelgoed en creatieve activiteiten. Ook sociale ontwikkeling in de groep speelt een belangrijke rol in onze opvang.

Groepen kinderopvang Almere

De kinderen komen in aanraking met andere kinderen met de meeste uiteenlopende karakters. Hier leren ze ook belangrijke sociale vaardigheden zoals samen delen en elkaar de ruimte geven. De groepen bij de kinderopvang in Almere zijn van een geringe omvang, waardoor er aandacht is voor de specifieke behoeftes van elk kind.

Eigen groep

Elk personeelslid heeft een eigen groep en kent daardoor de kinderen goed. Wij geloven in een uniforme aanpak, zodat de kinderen altijd weten waar ze aan toe zijn. We doen er in de kinderopvang kortom alles aan om een stabiele en vertrouwde omgeving te scheppen voor het kind.

Ouders kinderopvang Almere

Bij kinderopvang De Parel wordt de inbreng van de ouders zeer gewaardeerd. Daarom is er een oudercommissie. De commissie geeft bijvoorbeeld advies bij een eventuele tariefswijziging of wanneer er wijzigingen aan de groepsstructuur in het verschiet liggen. Daarnaast denkt de commissie mee over de activiteiten die op de Parel worden aangeboden en is het een aanspreekpunt voor ouders die met vragen zitten die ze niet direct willen stellen aan het personeel van de opvang.

Openingstijden en kosten Kinderopvang Almere

De kinderopvang in Almere is op werkdagen geopend van zeven uur in de morgen tot zeven uur ’s avonds. De tarieven voor kinderopvang vindt u hier.

Heeft u vragen over onze kinderopvang of wilt u een rondleiding op onze vestiging in Almere? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoonnummer: 036-5306106.