BSO Kindercentrum de Parel Tarieven 2022

Wij bieden de keuze uit verschillende uur blokken in de volgende pakketten Tijden Uren per maand Uurtarief  Kosten per maand Voor 1 dag
1. Regulier A 15:00 – 18:30  20,83 € 7,50  € 156,25
2. Regulier P 14.00 – 18.30 24,17 € 7,50 € 181,30
Extra’s Tijden Uren per maand Uurtarief Kosten per maand Voor 1 dag
1. VSO 07:00- 08:30 6,38 € 8,09 € 51,58
2. Margedag los 08.30-15.00 uur 08.30-15.00 6,50 € 8,09 € 52,55
3. Verlengde opvang 18.30-19.00 2,13 € 8,09 € 17,22

Voorwaarden voor pakketten

  • A is voor de scholen; Montessorischool/ Zonnewiel/Olijfboom/ Watertuin/ Phanta Rhei
  • P is voor de school OBS Polygoon
  • VSO is alleen mogelijk van de Montessorischool of Polygoon voor 51 weken
  • Het betreft 51 weken opvang, de week tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten, mocht je alleen een schoolwekenpakket(40 weken) willen dan is de uurprijs € 9,02.
  • Ophalen vanaf 17.00 uur in de vakantie brengen tussen 8.20-8.30 uur
  • Minimale afname van 2 middagen per week
  • Het maximum uurtarief belastingdienst is € 7,31

Voor alle prijzen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Prijzen inclusief

Drinken, vers fruit, verantwoord tussendoortjes, broodmaaltijden, Halal producten en eventueel soja drank. En uiteraard het vervoer van en naar school (VSO/BSO).

Als u op vakantie gaat

Als u op vakantie gaat en u geeft dit uiterlijk 1 maand van tevoren via Bitcare (ons softwaresysteem, waarvan u een app op uw telefoon kunt downloaden) in dan worden deze dagen omgezet naar credituren. Deze credituren kunt u dan op een gewenst moment inzetten. Bv voor de marge/studiedagen voor uw kind.

Studie/margedagen (Uiterlijk 2 weken van tevoren doorgeven via Bitcare)

U kunt zoals hierboven aangegeven credituren inzetten voor de marge/verlofdagen in het pakket ALL. Bij het flexibele pakket plan je sowieso gewoon wat je nodig hebt. Mocht je geen credituren meer hebben staan dan kan je los een studie/margedag afnemen.

Uitjes

We kunnen een aparte ouderbijdrage rekenen voor activiteiten die tijdens de vakantieperiode buiten ons eigen gebouw plaatsvinden. Denk daarbij aan entreegeld, (openbaar) vervoer, etc.

Sluitingsdatums

Onze tarieven zijn gebaseerd op 51 weken per jaar en worden gelijkmatig doorberekend over 12 maanden. Tussen Oud en Nieuw zijn wij 1 week gesloten en op nationale feestdagen (zie onze website voor meer informatie)

Creditering van uren

A. Creditering bij ziekte is niet mogelijk.

B. Creditering van verlof uren is alleen mogelijk bij een aanvraag in Bitcare van 4 weken van tevoren. Indien de aanvraag niet 4 weken van tevoren is ingediend zal de verlofaanvraag op onaangekondigd verlof komen te staan. Als de creditering wel 4 weken van tevoren is door gegeven zullen de uren op verlof komen te staan en kunt u deze uren op een ander tijdstip in zetten voor extra opvang.

Ruiling

Aangezien wij u zoveel mogelijk tegemoet willen komen aan uw wensen kunt u ook incidenteel afwijken aan uw patroon. Een ruiling van een dag kunt u binnen 2 weken doen. Mocht het zo zijn dat u een keer een dag wilt ruilen kunt u dat van tevoren aangeven en indien de bezetting kind leidster ratio dat toelaat behoort het tot de mogelijkheden.

Vervroegde of verlengde opvang

Wilt u uw kind(eren) eerder of later brengen dan onze reguliere opvang dan kunt u ervoor kiezen om vervroegde of verlengde opvang van een extra half uurtje af te nemen. Zodat u gebruik kunt maken vanaf 7.00 uur of tot 19.00 uur.

Betalingen

Dienen vooraf betaald te worden, zo krijgt u ook de kinderopvangtoeslag vooraf gestort.

Extra dag afnemen

U kunt bij ons in overleg een extra dag afnemen indien gewenst.

Kinderopvangtoeslag

Als u werkt of een opleiding volgt, komt u mogelijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Als u een toeslagpartner heeft, moet u allebei werken of een opleiding volgen om in aanmerking te komen. Er is ook nog een aantal andere situaties waarin u mogelijk recht heeft op kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.toeslagen.nl onder kopje kinderopvangtoeslag.

Landelijk Register Kinderopvang

In het Landelijk Register Kinderopvang staan kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang geregistreerd. Ouders komen alleen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LKR staat. Ons LKR-nummers is als volgt; Kindercentrum de Parel BSO 196.88.4561 deze heeft u nodig voor aanvraag/wijziging voor de kinderopvangtoeslag.