De Robijntjes (Babygroep)

Asma

asma

Allereerst zal ik, als juf van de babygroep, mijzelf even voorstellen. Ik ben Asma, geboren in 1987 in Amsterdam. Tegenwoordig woon ik met mijn gezin met veel plezier in Weesp. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters en 1 zoon. Mijn hobby’s zijn werken met kinderen, zwemmen en niet te vergeten; gezellig shoppen.
Ik vind kinderen mooi, speciaal en ze zijn zo spontaan zonder zorgen, En dat is zo belangrijk in het leven!
Aandacht, veiligheid, vertrouwen en liefde voor een kind vind ik daarom ook erg belangrijk. Dit laatste heeft voor mij de keuze om mijn eigen kinderen ook op het kindercentrum te plaatsen veel gemakkelijker gemaakt. Ze komen in een fijne, liefdevolle en huiselijke omgeving, waar ze kunnen opgroeien samen met andere kinderen. Ik werk sinds 2010 bij de Parel . Eerst heb ik op de peutergroep gestaan nu op de babygroep. Als ik op de groep sta behandel ik  de kinderen alsof het mijn eigen kinderen zijn. Hierdoor hoop ik dat ze zich ook echt prettig en vrij zullen voelen om te kunnen ontwikkelen. Een kind vind ik zeer waardevol!

Melissa

Mijn naam is Melissa Nabbe en ik ben geboren in 1989 in Den Helder. Ik woon samen met mijn man en zoontje (geboren in september 2019) in Almere-Stad. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te shoppen en doe ik graag leuke dingen met vrienden.
Vroeger vond ik het al leuk om op buurtkinderen te passen! Tijdens mijn gehele schooltijd is dit niet veranderd, daarom heb ik altijd gerichte keuzes gemaakt qua opleidingen en stages in de richting van de kinderopvang. Uiteindelijk heb ik mijn diploma tot Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4 behaald. Ik ben in november 2010 als invalkracht begonnen bij Kindercentrum de Parel, inmiddels werk ik vast op de babygroep ‘de Robijntjes’ en ben ik assistent leidinggevende.  Als Pascalle Helling-Top -de eigenaresse- niet aanwezig is, ben ik het aanspreekpunt voor de ouders. Heb je vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om mij aan te spreken! Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Ik vind het een voorrecht om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Geen dag is hetzelfde en iedere leeftijdscategorie bied weer andere mogelijkheden, daar ligt voor mij de uitdaging en dat maakt het werk voor mij zo leuk. Mijn hart en passie ligt bij de kinderopvang, je krijgt er zoveel voor terug!
De kleinschaligheid en de huiselijke sfeer bij Kindercentrum de Parel vind ik erg prettig, door het fijne contact met de ouders, kinderen en collega’s ga ik met heel veel plezier naar mijn werk. Ouders moeten hun kostbaarste bezit achterlaten, dit moet natuurlijk op een plek zijn wat als een tweede thuis aanvoelt en waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Mijn collega’s en ik doen er alles aan om dit te realiseren en hopen u snel een keer te zien op ons kindercentrum!

Mellany


Mijn naam is Mellany Balvert. Ik ben geboren op 5 juli in Amsterdam, maar opgegroeid in Almere. Mijn hobby’s zijn dansen, shoppen en reizen. Ik ben in het bezit van een diploma Sociaal Pedagogisch Werkster niveau 3 en 4. Ook heb ik 1 jaar gewerkt als kraamverzorgster. Dit vond ik erg leuk, maar het is moeilijk om van te voren te plannen als je dit beroep doet. Baby’s geven helaas nog niet van tevoren aan wanneer ze geboren worden. Toen ik stopte kwam ik terecht bij De Parel als oproepkracht, waar ik nu met veel plezier werk. Ik sta nu vast op de babygroep. Ik ga elke dag weer met veel plezier naar werk en probeer dit ook over te brengen op de kinderen.

Bewaren

Bewaren