Op zoek naar kwalitatief hoogstaande opvang in de omgeving van Almere? Dan bent u bij ons aan het goede adres! De Parel is een modern, professioneel en zorgzaam kindercentrum in Almere dat opvang biedt aan kinderen in een huiselijke en leuke omgeving. De veiligheid en geborgenheid van het kind staan bij ons voorop. De gekwalificeerde pedagogisch medewerkers zorgen voor een prettige, open sfeer waarin de ontwikkeling van uw kind centraal staat.

Wat kunt u verwachten van Kindercentrum de Parel?

Kindercentrum De Parel in Almere zorgt in de eerste plaats voor een veilige, uitgebalanceerde en schone omgeving waarin de kinderen zorgeloos kunnen vertoeven. Daarnaast zijn we ons zeer bewust van de plaats die wij innemen in de opvoeding van het kind. In de dagelijkse praktijk van het kindercentrum staan de volgende begrippen voorop:

  • het creëren van een veilige en geborgen omgeving
  • ontwikkelen van zelfvertrouwen
  • ruimte geven voor zelfontplooiing
  • zelfstandigheid
  • leren communiceren
  • leren op een speelse manier

Kindercentrum Almere – Kinderen

Het kindercentrum beschikt over een kinderdagverblijf (lees hier meer over het kinderdagverblijf) en een BSO (lees hier meer over de buitenschoolse opvang). Het heeft dus ruimte voor kinderen uit alle leeftijdscategorieën (van 0 tot en met 12 jaar). De verschillende groepen worden geleid door vaste medewerkers, wat rust en stabiliteit biedt. Er is binnen elke groep genoeg aandacht voor de individuele behoeftes van het kind.

De groepen

Locatie Kindercentrum Almere

Wij zijn gevestigd aan de Randstad 22 115 in Almere. Deze locatie heeft een gunstige en centrale ligging ten aanzien van de scholen in de omgeving. Ook zijn we goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De locatie is ruim opgezet en biedt veel ruimte aan de kinderen, zowel binnen als buiten. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig voor kids in alle leeftijdsgroepen. Er worden regelmatig extra activiteiten en excursies georganiseerd, bijvoorbeeld naar het nabij gelegen bos.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van Kindercentrum de Parel? U kunt ons telefonisch bereiken op 036 2030360 of per mail op info@kindercentrumdeparel.nl.