Buitenschoolse opvang Almere
Buitenschoolse opvang Almere

U zoekt een buitenschoolse opvang in Almere? BSO de Parel biedt kinderen een veilige omgeving in een huiselijke sfeer. Een plaats waar kinderen tot rust kunnen komen, gezellig met elkaar kunnen spelen en hun huiswerk kunnen maken. Er is ruimte voor zestien kinderen in de leeftijd van vier tot dertien jaar.

Er is zowel binnen als buiten meer dan voldoende speelgelegenheid en er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen sportief van aard zijn, maar ook creatief of educatief. In de vakanties worden er tevens regelmatig leuke uitstapjes georganiseerd.

Kortom, buitenschoolse opvang de Parel in Almere is een veilige plaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zichzelf ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang Almere – eten

Tijdens de gezamenlijke maaltijd is er voor de kinderen ruimte om te vertellen over de zaken die ze bezighouden. Het is een prima gelegenheid om positief eetgedrag te stimuleren en om te laten zien dat gezond eten leuk is. We gebruiken zoveel mogelijk gezonde voedzame producten en de medewerkers van de buitenschoolse opvang zullen, als het op verantwoord eten aankomt, altijd het goede voorbeeld geven.

Voorschoolse opvang Almere

Buitenschoolse opvang de Parel Almere biedt vanaf zeven uur ‘s morgens de mogelijkheid tot voorschoolse opvang. De kinderen worden dan door een medewerker van de opvang naar school gebracht en na schooltijd weer opgehaald. Deze vorm van buitenschoolse opvang is alleen mogelijk als de kinderen ook in de middag bij de Parel worden opgevangen. En is alleen mogelijk voor kinderen van de Montessorischool in Almere Stad.

Buitenschoolse opvang Almere – ophalen kinderen

Door onze centrale ligging kunnen we de kinderen zonder problemen ophalen (afhankelijk van de afstand op de fiets, met de auto of te voet) van school. Wanneer u aan het einde van de dag uw kind van de buitenschoolse opvang ophaalt is de groepsleidster aanwezig om u te informeren over de dag en om eventuele vragen te beantwoorden.

Kosten buitenschoolse opvang Almere

Wij doen er alles aan om de kosten voor de buitenschoolse opvang zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Bekijk hier de tarieven van de BSO.

Spreekt de aanpak van onze BSO u aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding