Buitenschoolse opvang

Kindercentrum de Parel biedt kinderen een veilige omgeving in een huiselijke sfeer. Een plaats waar kinderen tot rust kunnen komen, gezellig met elkaar kunnen spelen en eventueel hun huiswerk kunnen maken.
Wij hebben twee locaties: de locatie Randstad en de locatie in OBS de Polygoon.

De locatie Randstad heet de Schatkist en heeft een ruimte van 63 m², hier komen kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar. Wij hebben twee vaste pedagogisch medewerkers op deze groep met maximaal 18 kinderen.

Er is zowel binnen als buiten meer dan voldoende speelgelegenheid en er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen sportief van aard zijn, maar ook creatief of educatief. In de vakanties worden er ook regelmatig leuke uitstapjes georganiseerd.

De locatie Polygoon heeft twee BSO lokalen. Deze groepen heten de jonge BSO groep en de Polygoon en hebben een ruimte van ca. 50 m². Op de jonge BSO groep komen kinderen van 4 tot en met 6 jaar en op de groep Polygoon komen kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar. Ook hier hebben wij twee vaste pedagogisch medewerkers op de groep met maximaal 10 kinderen, dus samen 20 kinderen over 2 lokalen verdeeld.

De kinderen komen samen met de pedagogisch medewerkster vanuit hun klas naar het lokaal van de Parel. Ook halen wij kinderen met de auto of lopend op. Wij bieden een ruim aanbod aan activiteiten aan. Ook worden er regelmatig sport- en spelactiviteiten gedaan. Dit wordt buiten, maar ook in de gymzaal aangeboden.

Kinderen ophalen van school

Door onze centrale ligging kunnen wij de kinderen zonder problemen ophalen van school (afhankelijk van de afstand op de fiets, met de auto of te voet). Wanneer je aan het eind van de dag je kind van de buitenschoolse opvang ophaalt, is de groepsleidster aanwezig om je te informeren over de dag en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wij halen kinderen van de volgende scholen op:

Montessorischool Stad, Randstad 22 113 b, 1316 BW Almere, 036 53765 91

OBS Polygoon, Hollywoodlaan 109, 1325 Almere, 036 5376556

’t Zonnewiel, Bongerdstraat 4, 1326 AB Almere, 036 53765 58

P.C.B. De Olijfboom, Bongerdstraat 2, 1326 AB Almere, 036 5376557

Katholieke basisschool Panta Rhei, Slufterplantsoen 2, 1316 Almere, 036 5335349

Kosten BSO

Wij doen er alles aan om de kosten voor de buitenschoolse opvang zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Klik hier voor meer informatie over de tarieven van de BSO.

Klik hier indien u ons pedagogisch beleid wilt inzien.

Spreekt de aanpak van onze BSO je aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding.