Rondik

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Rondik Amin, geboren in 1985 in Neneveh in Irak en nu woonachtig in Almere-stad. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 10 jaar en een zoontje van 1 jaar. Ik heb mijn opleiding pedagogiek medewerker in 2014 afgerond en hiervoor ook een jaar lang stage gelopen bij Kindercentrum de Parel.

Na mijn stageperiode bij de Parel heb ik kort als invaller gewerkt. Daarna heb ik 2 jaar voltijd bij een kinderdagverblijf in Amsterdam gewerkt tot ik met zwangerschapsverlof ging. Na mijn zwangerschapverlof heb ik besloten dat ik toch liever in regio Almere wil werken en ben dan ook blij en vereerd dat ik het team van Parel mag versteken.

Vanaf kinds af aan heb ik opgepast op mijn neefjes en nichtjes. Dit had altijd al mijn interesse en heb daardoor ook gekozen om een opleiding te volgen waar ik met kinderen kon werken. Ik vind het namelijk belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en een leuke dag doorbrengen op de kinderdagverblijf.

Mijn hobby’s zijn zwemmen, knutselen maar vooral tijd doorbrengen met mijn familie en kinderen.

Ik ben toegankelijk en benaderbaar, als je vragen voor mij hebt aarzel dan niet om ze te stellen!

 
 
 

Bewaren

Bewaren

Naëmi

Hallo,

Mijn naam is Naëmi en ik ben geboren op 20-02-2002. Ik heb de studie Onderwijsassistent afgerond en ben nu werkzaam op de BSO (locatie Randstad) en de babygroep. Op z’n tijd kunt u mij ook tegenkomen op de peutergroep. Ik vind deze afwisseling erg leuk.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen op stap te gaan, maar ik vind het ook heerlijk om lekker alleen series te kijken of één van mijn hobby’s uit te voeren.

Hopelijk tot snel!