Bewaren

Bewaren

Nikita

Mijn naam is Nikita Mellema, ik ben geboren op 25 oktober 2004 en ik kom uit Almere.

Sinds kleins af aan vind ik het al geweldig om met jongere kinderen/baby’s te werken. Toen ik zelf op de BSO zat wilde ik altijd al graag helpen op de babygroep en wist daarom gelijk al wat ik later wilde worden: juf. Toen ik 14 was heb ik voor het eerst op een KDV stage gelopen en vond dit echt geweldig. 

Door deze snuffelstage heb ik ook mijn eind keuze gemaakt om de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker te volgen op het ROC. Tijdens deze opleiding heb ik ook 2 jaar lang bij de Parel stage gelopen. En ik zeg het eerlijk: het was fantastisch! Er hangt zo een fijne werksfeer, alle collega’s hebben mij zo goed en fijn geholpen waardoor ik ook met behulp van hen dit jaar (2023) mijn diploma heb behaald. Inmiddels werk ik ook vast op de babygroep en de BSO Randstad. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met familie en vrienden op pad te gaan, maar kan ik ook genieten van een dagje niks doen 😊.

Hopelijk zie ik u snel! 

Groetjes, Nikita.

Stan

Hallo, mijn naam is Stan Beek, ik ben geboren op 29-08-2004 en ik woon in Almere. Ik ben in 2023 afgestudeerd als onderwijsassistent op ROC Hilversum, en u kunt mij tegen komen op de BSO. Ik hou van gitaar spelen en maak in mijn vrije tijd veel muziek. Ook vind ik het heel leuk om met vrienden af te spreken en spelletjes te spelen met mijn familie.


Tot snel!

Groetjes Stan

Britt

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Britt Richardson, ik ben geboren op 29 september 2002 en kom uit Almere. 

Op mijn 13 ben ik begonnen met werken. Ik bracht kranten en folders rond. Op mijn 15 kreeg ik mijn eerste echte baan. Ik ben gaan werken in de supermarkt. Al snel bleek dit niks voor mij te zijn. Ik ben daarom een half jaar later gaan werken in een kleding winkel. Hier heb ik tot mijn 20ste gewerkt. En het erg naar mijn zin gehad. Alleen was het tijd voor wat nieuws.

Ik heb een opleiding gevolgd tot onderwijsassistent. En heb daarbij ook 3 jaar stage gelopen in het onderwijs. Hierbij heb ik mijn diploma behaald in juni 2022. 

U kunt mij vinden op de BSO zowel bij de randstad als de polygoon. Ik zal ook geregeld invallen bij de peutergroep of be babygroep. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefste met mijn vrienden of familie. Het leukste om dan te doen vind ik shoppen, op een terrasje zitten of uiten gaan. Ik hou ook erg van dingen ondernemen. Mij zie je nooit een dagje thuis zitten en niks doen.