Roos

 

Mijn naam is Rozjin Mahmada.  Ik ben geboren op 22 december 1993. 19 april 2018 ben ik in dienst gekomen bij  Kindercentrum de Parel, als pedagogisch  medewerker bij de BSO. Ik heb mijn diploma voor pedagogisch medewerker behaald in Almere.
Ik heb het super naar me zin bij de BSO en doe het ook met alle liefde. Ik vind het super belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij ons. Ook vind ik de ontwikkeling van het kind belangrijk. Het is belangrijk dat de kinderen het leuk vinden bij ons op het opvang. Hierdoor bied ik veel activiteiten aan en laat ik hen zelf met activiteiten komen.
Maryam

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Maryam Al Bouawad en ik ben 31 jaar oud. Ik ben moeder van vier kinderen en woon samen met mijn man in Almere Buiten.

Werken met kinderen is mijn passie. Het is voor mij belangrijk om met de kinderen nieuwe uitdagingen op te zoeken en ervoor te zorgen dat ze een thuis gevoel hebben. Mijn motivatie is om de kinderen elke dag met een glimlach te zien.

Als nieuwe leidster op de groep zullen jullie mij vaker tegen komen. Met enthousiasme wil ik kennis met jullie maken! Als je verdere vragen hebt kun je er gerust naar vragen.

Met vriendelijke groet,

Maryam Al Bouawad

Bewaren

Bewaren