Roos

 

Mijn naam is Rozjin Mahmada.  Ik ben geboren op 22 december 1993. 19 april 2018 ben ik in dienst gekomen bij  Kindercentrum de Parel, als pedagogisch  medewerker bij de BSO. Ik heb mijn diploma voor pedagogisch medewerker behaald in Almere.
Ik heb het super naar me zin bij de BSO en doe het ook met alle liefde. Ik vind het super belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij ons. Ook vind ik de ontwikkeling van het kind belangrijk. Het is belangrijk dat de kinderen het leuk vinden bij ons op het opvang. Hierdoor bied ik veel activiteiten aan en laat ik hen zelf met activiteiten komen.

Rondik

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Rondik Amin, geboren in 1985 in Neneveh in Irak en nu woonachtig in Almere-stad. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 10 jaar en een zoontje van 1 jaar. Ik heb mijn opleiding pedagogiek medewerker in 2014 afgerond en hiervoor ook een jaar lang stage gelopen bij Kindercentrum de Parel.

Na mijn stageperiode bij de Parel heb ik kort als invaller gewerkt. Daarna heb ik 2 jaar voltijd bij een kinderdagverblijf in Amsterdam gewerkt tot ik met zwangerschapsverlof ging. Na mijn zwangerschapverlof heb ik besloten dat ik toch liever in regio Almere wil werken en ben dan ook blij en vereerd dat ik het team van Parel mag versteken.

Vanaf kinds af aan heb ik opgepast op mijn neefjes en nichtjes. Dit had altijd al mijn interesse en heb daardoor ook gekozen om een opleiding te volgen waar ik met kinderen kon werken. Ik vind het namelijk belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en een leuke dag doorbrengen op de kinderdagverblijf.

Mijn hobby’s zijn zwemmen, knutselen maar vooral tijd doorbrengen met mijn familie en kinderen.

Ik ben toegankelijk en benaderbaar, als je vragen voor mij hebt aarzel dan niet om ze te stellen!

Bewaren

Bewaren