Angélique

Mijn naam is Angelique Dahoe en ik ben geboren op 21 januari 1992. In augustus 2016 ben ik bij de Parel begonnen als pedagogisch medewerker op de BSO. Twee maanden later werd ik gevraagd om ook als pedagoog  aan de slag te gaan. Een super leuke uitdaging, aangezien ik in augustus 2014 ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik op een BSO in Hilversum gewerkt. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan als opvoedingsondersteuner en hielp ik bij het organiseren van kinderdisco’s. Dit heb ik beide een jaartje gedaan.

Ik heb plezier in mijn werk en ik doe het met veel liefde. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en draag graag mijn steentje bij om hun ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast wil ik ouders empoweren en een steuntje in de goede richting geven met betrekking tot de opvoeding van hun kind(eren).

Verder nog in het kort over mezelf: naast het werken vind ik het heerlijk om te bakken/koken en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ook ben ik graag samen met familie/vriendinnen. Gezellig winkelen, uiteten of gewoon lekker thuis op de bank zitten.

Roos

 

Mijn naam is Rozjin Mahmada.  Ik ben geboren op 22 december 1993. 19 april 2018 ben ik in dienst gekomen bij  Kindercentrum de Parel, als pedagogisch  medewerker bij de BSO. Ik heb mijn diploma voor pedagogisch medewerker behaald in Almere.
Ik heb het super naar me zin bij de BSO en doe het ook met alle liefde. Ik vind het super belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij ons. Ook vind ik de ontwikkeling van het kind belangrijk. Het is belangrijk dat de kinderen het leuk vinden bij ons op het opvang. Hierdoor bied ik veel activiteiten aan en laat ik hen zelf met activiteiten komen.

Bewaren

Bewaren