Angélique

angelique

Mijn naam is Angelique Dahoe en ik ben geboren op 21 januari 1992. Sinds mijn zestiende werk ik bij de Jumbo als countermedewerker, waar ik nog steeds met veel plezier werk. In augustus 2016 ben ik bij de Parel begonnen als pedagogisch medewerker op de BSO. Twee maanden later werd ik gevraagd om ook als pedagoog  aan de slag te gaan. Een super leuke uitdaging, aangezien ik in augustus 2014 ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik op een BSO in Hilversum gewerkt. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan als opvoedingsondersteuner en hielp ik bij het organiseren van kinderdisco’s. Dit heb ik beide een jaartje gedaan.

Ik heb plezier in mijn werk en ik doe het met veel liefde. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en draag graag mijn steentje bij om hun ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast wil ik ouders empoweren en een steuntje in de goede richting geven met betrekking tot de opvoeding van hun kind(eren).

Verder nog in het kort over mezelf: naast het werken vind ik het heerlijk om te bakken/koken en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ook ben ik graag samen met familie/vriendinnen. Gezellig winkelen, uiteten of gewoon lekker thuis op de bank zitten.

In dit werkveld vind ik het belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen, respect voor elkaar hebt en altijd eerlijk en open kunt zijn. Door de huiselijke sfeer bij de Parel en het feit dat het kleinschalig is, heb ik zeker het gevoel dat dit van toepassing is. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de Parel en hoop hier nog lang te blijven werken!

 

Chloe

Hoi allemaal!
Mijn naam is Chloe Loots en ik ben geboren op 1 september 1998. In 2017 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker/onderwijsassistent.
Ik ben zeer enthousiast over mijn nieuwe baan hier en heb er heel veel zin in!
Ik hoop ook alle ouders een keer te mogen ontmoeten en een leuke tijd te mogen hebben hier met mijn collega’s , de ouders en natuurlijk vooral de kinderen.

Roos

 

Bewaren

Bewaren