Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Pascalle Top en ik ben geboren op 26 september 1973 te Utrecht. Ik ben zelf moeder van vier kinderen, Wendy, Michael, Jack en Kim. We wonen vanaf 1999 in Almere, maar mijn roots liggen in Bilthoven.

Mijn hart ligt bij mijn kinderen, ik ben gelukkig als ik hun gezichten zie stralen. Vind het leuk om samen met hun dingen te ondernemen, te koken of samen op stap te gaan. Tevens vind ik wandelen of fitness heerlijk ontspannen of met een goed boek op de bank. Maar een gezellig etentje met vrienden of familie sla ik ook niet af. Ik houd van gezelligheid in een ontspannen sfeer met mensen, die me aan mijn hart liggen.

Na jarenlang in de makelaardij te hebben gewerkt wilde ik een carrière switch maken naar iets dat meer aan mijn hart ligt. De makelaardij is een zakelijke wereld en daar heb ik veel geleerd. Mijn familie is een ondernemende familie en ook dat “bloed” begon bij mij te kruipen. Toen ben ik begonnen mijn visie en ideeën op papier te zetten en ben ik gestart met een Gastouderbureau (GOB Top Kids) in 2007. Daarnaast ben ik toen verder mijn plannen gaan ontwikkeling voor mijn eigen Kinderdagverblijf. Uiteindelijk is Kindercentrum de Parel toen in 2009 ontstaan.

In 2012 is mijn GOB Top Kids gesloten om mij helemaal te focussen op Kindercentrum de Parel. Want daar zijn de kinderen, hun blijde gezichten! De grootste uitdaging voor mij is om de kinderen die bij ons Kindercentrum komen een goede basis mee te geven voor de rest van hun leven. Daar begint het! En het voelt zo fijn om aan zo iets belangrijks deel te mogen nemen. Samen met jou als ouder richting te mogen geven aan het leven van de kinderen, onze “Parels”!

Zelf heb ik ook een tijd gebruik mogen maken van kinderopvang voor onze eigen kinderen. En dat geluk wil ik met jou delen, daarom ben ik in mijn Kindercentrum de Parel gestart. Wat ik zelf belangrijk vond met mijn eigen kinderen hebben we zo goed mogelijk vertaald naar de visie van het Kindercentrum. Zo werken we met een vast team van pedagogisch medewerksters die erg betrokken zijn. Elke dag een goede overdracht, een gezellige huiselijke sfeer.

Zelf vond ik het altijd moeilijk om te gaan werken en mijn kinderen achter te laten. Het is fijn als je weet dat ze dan worden opgevangen door een vertrouwde persoon. Te weten dat het om een huiselijke sfeer gaat, een tweede thuis. Je wilt de warmte die je thuis zelf aan je kinderen geeft door geven.

Ik vind het van groot belang dat kinderen een gevoel van die geborgenheid bij de kinderopvang ervaren. Warmte en interacties met een vaste vertrouwde, betrokken verzorger. Een persoon die het kind nodig heeft om zich in allerlei opzichten goed te kunnen ontwikkelen.

Dat is wat ik heb neergezet in ons Kindercentrum tja eigenlijk heb ik een heleboel kinderen…!

Bewaren

Bewaren

Bewaren