Sangeeta

sangeeta

Hoi, ik ben Sangeeta, geboren in 1991 in Amsterdam. Samen met mijn 2 broertjes en ouders ben ik opgegroeid in Amsterdam en vervolgens verhuisden we naar Purmerend. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Almere-Buiten.

Toen ik mijn opleiding pedagogisch medewerkster afrondde ging ik meteen op zoek naar een baan en die vond ik! Bij Kindercentrum de Parel kon ik meteen aan de slag. Het is een klein, huiselijk, gezellige opvang met een hecht team. Gelukkig werd ik met open armen ontvangen door de collega’s en door de kinderen!

Sinds jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Ik ben begonnen met de opleiding onderwijsassistent, tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen. Ook in het speciaal onderwijs. Kinderen met een afwijking/stoornis ondersteunen en begeleiden vond ik geweldig om te doen.

Door de kleinschaligheid en de huiselijke sfeer is het fijn om te werken op het Kindercentrum. Ik ben voornamelijk op de peutergroep te vinden. Ik hoop dat ik nog een heleboel vriendjes en vriendinnetjes leer kennen op het Kindercentrum.

Dahlia

Hallo allemaal! Mijn naam is Dahlia en ik ben op 18 april 1993 geboren in Almere, in het huis waar ik nog steeds woon. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, ga ik sporten, onderneem ik dingen met vrienden en familie, kijk ik series, lees ik boeken en schiet ik foto’s.

Werken met kinderen is mijn grote passie. Op de middelbare school had ik vaste oppasgezinnen. Mensen zeiden vaak dat ik iets met kinderen moest gaan want ik kon volgens hen goed met kinderen omgaan. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in de mens: de ontwikkeling, de psychologie en de interactie met de omgeving. Hier was het zaadje geplant voor de keuze van mijn opleiding: HBO Pedagogiek. In 2015 ben ik afgestudeerd als Pedagoog. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen als huiswerkbegeleider, kinderopbouwwerker en remedial teacher. Omdat ik mijn kennis wilde verbreden studeer ik nu voor Orthopedagoog, via een pre-master jaar aan de universiteit.

Sinds september ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker. Ik sta voornamelijk op de peutergroep De Kristalletjes. Geen dag is in de kinderopvang hetzelfde! Ik zie het als mijn taak om de kinderen een hele leuke tijd te laten beleven in een veilige en vertrouwde omgeving en hun ontwikkeling te stimuleren. Daarbij heb ik oog voor hun eigenheid en interesses.

De kleinschaligheid en de visie van De Parel is wat mij aantrok om hier te komen werken. Ik weet zeker dat ik hier een hele leuke tijd ga hebben met de kinderen. Mijn motto luidt: hoe meer zielen hoe meer vreugde. Mijn collega’s en ik hopen u en uw kind(eren) bij ons te mogen verwelkomen!

Fassia

Ik ben Fassia en ik ben geboren in 1974. Ik heb 4 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn kinderen. Af en toe is het ook heerlijk om even een dag door te brengen met familie/vrienden. Ik heb op een peuterspeelzaal gewerkt en werk al een lange tijd in de kinderopvang. Nog steeds vind ik het super leuk om met kinderen te werken. Sinds 15 mei 2016 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kindercentrum de Parel. Het is een leuke uitdaging om de groep te draaien. Er wordt op Kindercentrum de Parel een huiselijke sfeer gecreëerd. Dat is zeker fijn werken. Kom gerust een keer langs.

Michelle


Hallo,
Mijn naam is Michelle Böhne. Ik ben geboren op 25 September in 1996, te Almere.
Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik meestal te vinden tussen de paarden. Ik rijd paard vanaf dat ik 9 jaar ben en zou er niet aan moeten denken om hiermee te stoppen.
Toen ik 14 jaar was, ben ik begonnen met oppassen op buurkinderen. Dit vond ik heel leuk om te doen en zo ben ik vervolgens 2 jaar later begonnen aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Eind Juni 2015 heb ik dan ook mijn diploma behaald voor Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Dit diploma heb ik mede behaald met behulp van kindercentrum de Parel. Dit was namelijk mijn stageplek voor de laatste 2 jaar van mijn opleiding en hier heb ik dus ook mijn examens uitgevoerd en behaald.
Als ik aan het werk ben, vind ik het vooral leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. Denk maar aan verven, tekenen, kleuren, maar ook muziek maken en dansen. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk buiten zijn. Wanneer ik op de groep sta en het weer laat het toe, dan zullen we meestal buiten te vinden zijn.
Het is altijd fijn om weer aan het werk te mogen bij kindercentrum de Parel. Dit komt door de huiselijke sfeer, het fijne contact met de collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen!

Ik kijk er naar uit om ook u en uw kind te ontmoeten bij kindercentrum de Parel.

Groetjes Michelle