Stéphanie

Goedendag,

Ik zal mij even voorstellen, Mijn naam is Stéphanie Vegting ik ben geboren op 10 februari 1987 als echte waterman ben ik creatief en ruimdenkend ik hou ervan om te knutselen schilderen bouwen noem maar op.

Ik vind het heel leuk om te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen en werk al sinds 2007 in de kinderopvang voor die tijd liep ik mijn stages in de kinderopvang.

Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen de dingen die ze leren weer zelfstandig in de praktijk brengen, en in hun eigen persoon(tje) groeien.

Mijn vrije tijd besteedt ik voornamelijk aan mijn zoon, samen spelletjes doen of filmpje kijken, huiswerk maken etc

 Verder blijf ik graag in beweging dus probeer ik zoveel mogelijk te fitnessen en ik wandel graag met mijn hond.

Groetjes,

Stéphanie

Djamy

Mijn naam is Djamy Stalpers, ik ben geboren op 7 juli 1993 te Blaricum. Mijn hobby’s zijn dansen, strandwandelingen met de honden, muziek luisteren, ideeën opdoen bij woonwinkels en winkelen in kleine stadjes.

In 2015 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerkster behaald niveau 3. Vanaf heden zult u mij op verschillende groepen zien.

Werken met kinderen is mijn passie. Mijn doel is om elk kind een vertrouwd gevoel te geven en met een glimlach naar huis te laten gaan.

Ilham 

Beste Ouders,   

Mijn naam is Ilham, geboren op 20 Mei en woonachtig in Almere stad.   

Na een aantal jaar als Administratief medewerker te hebben gewerkt, blijft het bloed toch kruipen waar het niet gaan kan en heb ik besloten om een sprong in het diepe te wagen. Ik ben nu gestart met de opleiding Pedagogisch medewerker, en ik doe dit in een werkend leren traject bij Kindercentrum De Parel.   

Vanaf mijn 15e begon ik al met het oppassen op nichtjes en neefjes en ook op meerdere oppaskindjes. Kinderen vermaken heeft altijd mij een gevoel van voldoening gegeven, vandaar ook de keuze om eindelijk te beginnen met een opleiding waar ik met kinderen kan werken.  

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn familie en vrienden. Ik vind het geweldig om te winkelen, en ergens gezellig te eten of drankjes te doen.  

Ik zal vanaf heden op maandag, woensdag en vrijdag te vinden zijn op de peutergroep de Kristalletjes.

Kom gerust een keer langs.  

Groetjes,  

Ilham