Stéphanie

Goedendag,

Ik zal mij even voorstellen, Mijn naam is Stéphanie Vegting ik ben geboren op 10 februari 1987 als echte waterman ben ik creatief en ruimdenkend ik hou ervan om te knutselen schilderen bouwen noem maar op.

Ik vind het heel leuk om te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen en werk al sinds 2007 in de kinderopvang voor die tijd liep ik mijn stages in de kinderopvang.

Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen de dingen die ze leren weer zelfstandig in de praktijk brengen, en in hun eigen persoon(tje) groeien.

Mijn vrije tijd besteedt ik voornamelijk aan mijn zoon, samen spelletjes doen of filmpje kijken, huiswerk maken etc

 Verder blijf ik graag in beweging dus probeer ik zoveel mogelijk te fitnessen en ik wandel graag met mijn hond.

Groetjes,

Stéphanie

Djamy

Mijn naam is Djamy Stalpers, ik ben geboren op 7 juli 1993 te Blaricum. Mijn hobby’s zijn dansen, strandwandelingen met de honden, muziek luisteren, ideeën opdoen bij woonwinkels en winkelen in kleine stadjes.

In 2015 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerkster behaald niveau 3. Vanaf heden zult u mij op verschillende groepen zien.

Werken met kinderen is mijn passie. Mijn doel is om elk kind een vertrouwd gevoel te geven en met een glimlach naar huis te laten gaan.

Suzanne

Hoi allemaal,

Hierbij stel ik mijzelf even voor; ik ben Suzanne Elberts en ben inmiddels alweer 37 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin en drie kinderen in Almere Buiten.

Ondertussen werk ik 17 jaar in de kinderopvang, ik vind het ontzettend leuk om mijzelf te omgeven met kinderen en krijg hier dan ook veel energie van. Ik heb gewerkt op verschillende groepen en met verschillende leeftijden.

Ontwikkeling vindt ik belangrijk, niet alleen bij de kinderen, maar ook bij mijzelf. Na 17 jaar kinderopvang leer ik elke dag nog nieuwe dingen. Op dit moment ben bezig met de opleiding GPM4 en ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus een volgende studie staat alweer op de planning.

Ik heb gekozen voor Kindercentrum de Parel omdat de Reggio Pedagogiek dicht bij mij staat.

Groetjes,

Suzanne