Fassia

Ik ben Fassia en ik ben geboren in 1974. Ik heb 4 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn kinderen. Af en toe is het ook heerlijk om even een dag door te brengen met familie/vrienden. Ik heb op een peuterspeelzaal gewerkt en werk al een lange tijd in de kinderopvang. Nog steeds vind ik het super leuk om met kinderen te werken. Sinds 15 mei 2016 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kindercentrum de Parel. Het is een leuke uitdaging om de groep te draaien. Er wordt op Kindercentrum de Parel een huiselijke sfeer gecreëerd. Dat is zeker fijn werken. Kom gerust een keer langs.

Michelle


Hallo,
Mijn naam is Michelle Böhne. Ik ben geboren op 25 September in 1996, te Almere.
Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik meestal te vinden tussen de paarden. Ik rijd paard vanaf dat ik 9 jaar ben en zou er niet aan moeten denken om hiermee te stoppen.
Toen ik 14 jaar was, ben ik begonnen met oppassen op buurkinderen. Dit vond ik heel leuk om te doen en zo ben ik vervolgens 2 jaar later begonnen aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Eind Juni 2015 heb ik dan ook mijn diploma behaald voor Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Dit diploma heb ik mede behaald met behulp van kindercentrum de Parel. Dit was namelijk mijn stageplek voor de laatste 2 jaar van mijn opleiding en hier heb ik dus ook mijn examens uitgevoerd en behaald.
Als ik aan het werk ben, vind ik het vooral leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. Denk maar aan verven, tekenen, kleuren, maar ook muziek maken en dansen. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk buiten zijn. Wanneer ik op de groep sta en het weer laat het toe, dan zullen we meestal buiten te vinden zijn.
Het is altijd fijn om weer aan het werk te mogen bij kindercentrum de Parel. Dit komt door de huiselijke sfeer, het fijne contact met de collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen!

Ik kijk er naar uit om ook u en uw kind te ontmoeten bij kindercentrum de Parel.

Groetjes Michelle

Malika

Beste ouders,

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Malika, geboren in 1990. Ik ben in 2012 afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker en werk sindsdien in de kinderopvang.

Ik doe dit elke dag weer met heel veel plezier voor het vak! De diversiteit in de ontwikkeling van jonge kinderen en de eigenheid van elk kind maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is. Naast mijn werk volg ik nog een deeltijd HBO opleiding SPH. Ik ben per februari 2019 komen werken bij de Parel en ben de derde vaste leidster op de peutergroep, tevens zal ik als flex medewerker op alle groepen wel eens te zien zijn. Ik voel me vereerd om deel uit te mogen maken van de ontwikkeling van uw parel en dit team.Bewerken