Fassia

Ik ben Fassia en ik ben geboren in 1974. Ik heb 4 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn kinderen. Af en toe is het ook heerlijk om even een dag door te brengen met familie/vrienden. Ik heb op een peuterspeelzaal gewerkt en werk al een lange tijd in de kinderopvang. Nog steeds vind ik het super leuk om met kinderen te werken. Sinds 15 mei 2016 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kindercentrum de Parel. Het is een leuke uitdaging om de groep te draaien. Er wordt op Kindercentrum de Parel een huiselijke sfeer gecreëerd. Dat is zeker fijn werken. Kom gerust een keer langs.

Stéphanie

Goedendag,

Ik zal mij even voorstellen, Mijn naam is Stéphanie Vegting ik ben geboren op 10 februari 1987 als echte waterman ben ik creatief en ruimdenkend ik hou ervan om te knutselen schilderen bouwen noem maar op.

Ik vind het heel leuk om te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen en werk al sinds 2007 in de kinderopvang voor die tijd liep ik mijn stages in de kinderopvang.

Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen de dingen die ze leren weer zelfstandig in de praktijk brengen, en in hun eigen persoon(tje) groeien.

Mijn vrije tijd besteedt ik voornamelijk aan mijn zoon, samen spelletjes doen of filmpje kijken, huiswerk maken etc

 Verder blijf ik graag in beweging dus probeer ik zoveel mogelijk te fitnessen en ik wandel graag met mijn hond.

Groetjes,

Stéphanie

Djamy

Mijn naam is Djamy Stalpers, ik ben geboren op 7 juli 1993 te Blaricum. Mijn hobby’s zijn dansen, strandwandelingen met de honden, muziek luisteren, ideeën opdoen bij woonwinkels en winkelen in kleine stadjes.

In 2015 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerkster behaald niveau 3. Vanaf heden zult u mij op verschillende groepen zien.

Werken met kinderen is mijn passie. Mijn doel is om elk kind een vertrouwd gevoel te geven en met een glimlach naar huis te laten gaan.