Kinderdagopvang Kindercentrum de Parel Tarieven 2024

Wij bieden de keuze uit verschillende tijden in de volgende pakketten Uren Per maand Uurtarief Kosten per maand voor 1 dag
1. 11 uurs- Reguliere tijden van 7:30 tot 18:30 uur 46,75 € 10,15 € 474,70
2. 9,5 uurs- tijden van 8.00 tot 17.30 uur 40,38 € 10,50 € 423,99
3. 5 uurs – tijden van 8.00-13.00/ 13.00-18.00 uur 21,25 € 10,15 € 215,77
4. Verlengde opvang vanaf 7.00 of tot 19.00 uur 2,13 € 10,50 € 22,37

Voorwaarden voor pakketten

  • Het betreft 51 weken opvang, de week tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten, mocht je alleen een schoolwekenpakket (40 weken) willen dan is de uurprijs € 10,55.
  • Wij zijn zeer flexibel zo is het ook mogelijk om een combinatie te maken van pakketten, bv. Pakket 1 op de maandag en pakket 3 op donderdag en vrijdag. Wij maken graag een passende offerte voor u.
  • Minimale afname van 42,5 uur per maand. Ons pedagogisch advies is om minimaal 2 dagdelen af te nemen verspreid over 2 dagen.
  • Het maximum uurtarief belastingdienst is € 10,25

Kinderopvangtoeslag
Als u werkt of een opleiding volgt, komt u mogelijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Als u een toeslagpartner heeft, moet u allebei werken of een opleiding volgen om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. Er zijn ook nog een aantal andere situaties waarin u mogelijk recht heeft op kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.toeslagen.nl onder het kopje kinderopvangtoeslag. Wij helpen u graag met de aanvraag hiervoor. Wij zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Landelijk Register Kinderopvang
In het Landelijk Register Kinderopvang staan kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang geregistreerd. Ouders komen alleen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LKR staat. In het contract wordt het LKR-nummer opgenomen en deze staan ook op onze website vermeld onder contactgegevens.

Voor alle prijzen zijn de volgende voorwaarden van toepassing

Prijzen inclusief
De prijzen zijn inclusief; flesvoeding (Nutrilon 1,2 en eventueel 3), luiers (Kruidvat), drinken, vers fruit, verantwoord tussendoortjes, broodmaaltijden, Halal producten en eventueel soja drank.

Uitjes
We kunnen een aparte ouderbijdrage rekenen voor activiteiten die buiten ons eigen gebouw plaatsvinden. Denk daarbij aan entreegeld, (openbaar) vervoer, etc.

Sluitingsdatums
Onze tarieven zijn gebaseerd op 51 weken per jaar en worden gelijkmatig doorberekend over 12 maanden. Tussen Kerst & Oud en Nieuw zijn wij gesloten. Ook zijn wij gesloten op nationale feestdagen, zie onze website voor de specifieke datums.

Creditering van uren
a. Creditering bij ziekte is niet mogelijk.
b. Creditering van verlof uren is alleen mogelijk bij een aanvraag in Bitcare 4 weken van tevoren. Als de aanvraag niet 4 weken van tevoren is ingediend, zal de verlofaanvraag op onaangekondigd verlof komen te staan. Als de creditering wel 4 weken van tevoren is doorgegeven, zullen de uren op verlof komen te staan en kunnen, deze uren op een ander tijdstip worden ingezet voor extra opvang. Deze credituren vervallen wel elk jaar op 31 december.

Als u op vakantie gaat
Dus als u op vakantie gaat en u geeft dit uiterlijk 4 weken van tevoren via Bitcare (ons softwaresysteem, waarvan u een app op uw telefoon kunt downloaden) in dan worden deze dagen omgezet naar credituren. Deze credituren kunt u dan op een gewenst moment inzetten.

Ruiling
Aangezien wij uw wensen zoveel mogelijk tegemoet willen komen, kunt u ook incidenteel afwijken van uw patroon. Mocht het zo zijn dat u een keer een dag wilt ruilen, kunt u dat van tevoren aangeven in Bitcare. Als de bezetting kind leidster ratio dat toelaat, behoort het tot de mogelijkheden.

Vervroegde of verlengde opvang
Wilt u uw kind(eren) eerder of later brengen dan onze reguliere opvang, dan kunt u ervoor kiezen om vervroegde of verlengde opvang van een extra half uurtje af te nemen. Zo kunt u gebruik maken voor opvang vanaf 7.00 uur of tot 19.00 uur.

Betalingen
Facturen dienen vooraf betaald te worden, zo krijgt u ook de kinderopvangtoeslag vooraf gestort.

Extra dag afnemen
U kunt bij ons in overleg een extra dag afnemen indien gewenst.