Onze BSO biedt een ideale en verantwoorde plek voor kinderen tussen school en thuis.

Onze ruimte heeft een huiselijke sfeer met verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen lezen, knutselen, spelen en huiswerk maken. We zullen de kinderen ook stimuleren om buiten te gaan spelen in onze tuin. Tevens zullen er extra uitdagingen zijn voor de kinderen. Zo zullen we sportleraren uit nodigen om te sporten. Ook zullen we kunstenaars en banketbakkers uit nodigen om samen met de kinderen activiteiten te gaan doen.

In de vakanties bieden wij extra activiteiten aan.

U kunt onze flyer hier downloaden Flyer-Kunstclub(Randstad)-2.0

Onze pedagogisch medewerk(st)ers halen de kinderen van de volgende scholen:

  • De Montessorischool in de Randstad, Almere Stad
  • De Ichthus in Waterwijk, Almere Stad
  • Het Zonnewiel in Parkwijk, Almere Stad
  • De Bombardon, Filmwijk, Almere Stad
  • Polygoon in Filmwijk, Almere Stad (wij hebben in OBS Polygoon een BSO locatie waar BSO kinderen in de school worden opgevangen)

Extra activiteiten onder BSO tijd

De Kunstclub

Op de woensdag middag hebben wij onze Kunstclub!

Houdt je kind van tekenen, schilderen, kleien of figuurzagen? Ofwel lekker creatief met de handen bezig zijn? Kom dan bij onze kunstclub. Iedere woensdag van 14.00-15.00 uur. Tijdens de lessen maken de kinderen de mooiste kunstwerken met allerlei, verschillende materialen. Als je kind(eren) naar onze BSO op de woensdag komt zijn deze lessen gratis. Anders kan je een strippenkaart kopen voor 4 keer voor 10 euro.

knutsel

Kids karate

Op de donderdag middag organiseren wij samen met Karate Do Almere kids karate in de gymzaal van OBS Polygoon, Holywoodlaan 109 in Filmwijk. Deze lessen zijn een zeer goede uitwerking op de motoriek, discipline, fysieke gesteldheid, zelfvertrouwen en weerbaarheid van uw kind. Als uw kind bij ons op de BSO zit kunnen ze hieraan deelnemen tegen een kleine vergoeding per maand. De kinderen krijgen aan het eind van het schooljaar een kids karate diploma.

Karateles

Natuurdiploma

Wij bieden de BSO kinderen natuuractiviteiten aan, die ze spelenderwijs dichter bij de natuur brengen. Ze krijgen een afteken lijst met opdrachten die ze gedurende het jaar kunnen uitvoeren. Als alle activiteiten zijn uitgevoerd ontvangen ze van ons een natuurdiploma. We zijn tevens druk bezig dit op korte termijn ook te realiseren voor de peutergroep.

nature hunt printable