Extra activiteiten onder BSO tijd

Dansles

Wij starten op de dinsdag middag met danslessen in de gymzaal van OBS Polygoon, Holywoodlaan 109 in Filmwijk. Deze lessen zijn geheel gratis voor de kinderen van onze BSO. De lessen worden gegeven door onze pedagogisch medewerkster. Vanaf februari zullen er op de donderdagochtend ook peuterdanslessen worden gegeven.

De Kunstclub

Op de woensdag middag hebben wij onze Kunstclub!

Houdt je kind van tekenen, schilderen, kleien of figuurzagen? Ofwel lekker creatief met de handen bezig zijn? Kom dan bij onze kunstclub. Iedere woensdag van 14.00-15.00 uur. Tijdens de lessen maken de kinderen de mooiste kunstwerken met allerlei, verschillende materialen. Als je kind(eren) naar onze BSO op de woensdag komt zijn deze lessen gratis. Anders kan je een strippenkaart kopen voor 4 keer voor 10 euro.

knutsel

Karatelessen

Op de donderdag middag organiseren wij samen met Karate Do Almere karatelessen in de gymzaal van OBS Polygoon, Holywoodlaan 109 in Filmwijk. Karate blijkt een zeer goede uitwerking te hebben op de motoriek, discipline, fysieke gesteldheid, zelfvertrouwen en weerbaarheid van uw kind. Als uw kind bij ons op de BSO zit kunnen ze hieraan deelnemen tegen een kleine vergoeding per maand.

Activiteiten op de BSO bij De Parel