De kerstvakantie zit er alweer op. De BSO heeft weer een hele leuke week gehad.

Maandag heeft de hele groep lekker buiten gespeeld en hebben zij winterse koekjes gebakken.

Kleine foto

Dinsdag hebben de kinderen geknutseld. Dennenappels, lege cd’s & sleutels versieren voor in de tuin. Ook hebben sommige kinderen nog een vogelhuisje gemaakt.

20170109_181333

Woensdag hebben Josaya en Angelica gegymd op de Polygoon. Daniel en Eva van de peutergroep gingen gezellig met ons mee. Dat was erg spannend voor hun, maar wat hebben zij genoten! Lekker rennen, gymmen en vooral ook lekker gek doen!

20170109_112109

Donderdag was het hoogtepunt: schaatsen in de stad! Wij zijn naar het pleintje voor Utopolis geweest en hebben daar met de hele groep geschaatst. Als verassing mochten wij ook nog een ritje maken in het treintje dat door de stad rijdt. De chauffeur was de lieve opa van Dean! De kinderen vonden het ontzettend leuk en waren erg enthousiast.

20170109_111542

De laatste dag van de vakantie hebben wij het rustig aan gedaan. Wij zijn even naar het bos geweest, waar de kinderen takken wilden omzagen en een hut wilden bouwen. Een van de jongens kwam erachter dat je niet alleen met een zaag takken kunt omzagen, maar de takken ook met een hamer door midden kunt slaan. Vervolgens gingen de jongens elkaar helpen om een dikke tak door midden te slaan. Lukt het niet met een hamer, dan kun je natuurlijk ook gewoon een zaag gebruiken.

20170109_111740

Het was een geslaagde week. Wij hopen dat alle kinderen een leuke vakantie hebben gehad en kijken alweer uit naar de voorjaarsvakantie.

Kerstvakantie 2016/2017 BSO