Angélique

angelique

Mijn naam is Angelique Dahoe en ik ben geboren op 21 januari 1992. Sinds mijn zestiende werk ik bij de Jumbo als countermedewerker, waar ik nog steeds met veel plezier werk. In augustus 2016 ben ik bij de Parel begonnen als pedagogisch medewerker op de BSO. Twee maanden later werd ik gevraagd om ook als pedagoog  aan de slag te gaan. Een super leuke uitdaging, aangezien ik in augustus 2014 ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik op een BSO in Hilversum gewerkt. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan als opvoedingsondersteuner en hielp ik bij het organiseren van kinderdisco’s. Dit heb ik beide een jaartje gedaan.

Ik heb plezier in mijn werk en ik doe het met veel liefde. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en draag graag mijn steentje bij om hun ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast wil ik ouders empoweren en een steuntje in de goede richting geven met betrekking tot de opvoeding van hun kind(eren).

Verder nog in het kort over mezelf: naast het werken vind ik het heerlijk om te bakken/koken en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ook ben ik graag samen met familie/vriendinnen. Gezellig winkelen, uiteten of gewoon lekker thuis op de bank zitten.

In dit werkveld vind ik het belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen, respect voor elkaar hebt en altijd eerlijk en open kunt zijn. Door de huiselijke sfeer bij de Parel en het feit dat het kleinschalig is, heb ik zeker het gevoel dat dit van toepassing is. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de Parel en hoop hier nog lang te blijven werken!

Michelle

Hallo,
Mijn naam is Michelle Böhne. Ik ben geboren op 25 September in 1996, te Almere.
Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik meestal te vinden tussen de paarden. Ik rijd paard vanaf dat ik 9 jaar ben en zou er niet aan moeten denken om hiermee te stoppen.
Toen ik 14 jaar was, ben ik begonnen met oppassen op buurkinderen. Dit vond ik heel leuk om te doen en zo ben ik vervolgens 2 jaar later begonnen aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Eind Juni 2015 heb ik dan ook mijn diploma behaald voor Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Dit diploma heb ik mede behaald met behulp van kindercentrum de Parel. Dit was namelijk mijn stageplek voor de laatste 2 jaar van mijn opleiding en hier heb ik dus ook mijn examens uitgevoerd en behaald.
Als ik aan het werk ben, vind ik het vooral leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. Denk maar aan verven, tekenen, kleuren, maar ook muziek maken en dansen. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk buiten zijn. Wanneer ik op de groep sta en het weer laat het toe, dan zullen we meestal buiten te vinden zijn.
Het is altijd fijn om weer aan het werk te mogen bij kindercentrum de Parel. Dit komt door de huiselijke sfeer, het fijne contact met de collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen!

Ik kijk er naar uit om ook u en uw kind te ontmoeten bij kindercentrum de Parel.

groetjes Michelle

Ziona

Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Ziona Beense-Sarfaty en ik werk ook voor kindercentrum de Parel. Ik ben geboren op 18 januari 1972 in Amsterdam en heb Montessori onderwijs gevolgd vanaf de kleuterschool tot en met het Montessori Lyceum. Hierna heb ik een jaar in het buitenland gewerkt en gewoond.
Mijn man en ik zijn al 21 jaar getrouwd en we hebben samen 1 dochter grootgebracht. We wonen al zo’n 20 jaar in Almere en dit bevalt ons prima. Samen met onze chihuahua en 3 katten wonen we nu aan het gezellig hofje in Almere-Stad. We hebben een druk sociaal leven en zijn dus weinig thuis.
De afgelopen jaren heb ik mijn werkervaring opgebouwd bij 2 verschillende kinderdagverblijven/BSO. Werken met kinderen is mijn passie en ik geniet ook echt van ze. Vanaf heden zal ik, voornamelijk, werkzaam zijn op de BSO van de Polygoon in Almere stad. Voor mij dus een hoop nieuwe gezichtjes en mooie namen, om te onthouden.

Groetjes,

Juf Ziona

Chloe

Hoi allemaal!
Mijn naam is Chloe Loots en ik ben geboren op 1 september 1998. In 2017 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker/onderwijsassistent.
Ik ben zeer enthousiast over mijn nieuwe baan hier en heb er heel veel zin in!
Ik hoop ook alle ouders een keer te mogen ontmoeten en een leuke tijd te mogen hebben hier met mijn collega’s , de ouders en natuurlijk vooral de kinderen.

 

Bewaren

Bewaren