In de meivakantie hebben wij weer veel leuke dingen gedaan op de Parel. Zo hadden de meeste kinderen van de BSO twee weken vakantie. Ondanks dat het in het begin van de vakantie niet zo mooi weer was, hebben wij ons alsnog prima vermaakt. In de eerste week waren de hoogtepunten het uitje naar de bibliotheek, kinderboerderij en sporthal in Waterwijk.


In de bibliotheek hebben wij boekjes gelezen en uitgezocht voor het nieuwe thema; dieren. De kinderen mochten zelf boekjes uitkiezen voor op de groep. Ook hebben zij boekjes voor de baby’s en peuters uitgezocht.

Woensdag was het prachtig weer, dus zijn wij gezellig met de stynt naar kinderboerderij De Stek geweest. Er waren veel dieren en de kinderen mochten al hun vragen stellen over de cavia’s en konijnen. 

 

Donderdag was er een sportdag in de sporthal van Waterwijk, georganiseerd door de buurtsportcoaches. De kinderen hebben het heel leuk gehad en hebben lekker kunnen spelen.

In de tweede week waren Jumping Jack, het strand en het bakken van een taart de hoogtepunten. Ook zijn wij weer gezellig naar de kinderboerderij geweest met de baby’s en peuters.


Jumping Jack: een uur vol speelplezier. De kinderen vonden het geweldig! Heerlijk springen, gekke kunstjes doen en in de foam blokken spelen.

 

.

Op het strand hebben wij heerlijk in het water gespeeld, zandkastelen gebouwd en van het zonnetje genoten.

Woensdag gingen wij weer met de baby’s en peuters naar de kinderboerderij. Toen zij in de middag gingen slapen, hebben de kinderen van de BSO nog een taart gebakken met zijn alle. Zelf de eieren, het water en de bescuitmix met elkaar mixen en in de springvorm doen. Nu nog in de oven, even laten afkoelen, versieren en smullen maar..

Meivakantie 2018

Plaats een reactie