Wat is er leuker dan peuters te laten ontdekken!

PeutersOp ons Kindercentrum werken we volgens de pedagogiek van Reggio Emilia (loris Malaguzzi). Een belangrijk uitgangspunt dat elke kind nieuwsgierig is en graag wil ontdekken. Daarom bieden wij de kinderen ook materialen aan om te onderzoeken, materialen te voelen,  zodat de kinderen op een natuurlijke manier leren. Kijken hoe plantjes groeien, natuurlijke materialen gebruiken en de kinderen daarbij betrekken. Wij werken tevens aan een natuurdiploma voor de peuters en BSO kinderen en hebben wij hebben een moestuin.

 

BSOOok op onze BSO komen kinderen in een gezellige en warme omgeving. Wij vinden het van groot belang dat de kinderen van de BSO na een dag op school lekker kunnen doen wat ze in hun vrije tijd willen ondernemen. We zorgen voor een uitdagend naschoolsprogramma waar tijd zal zijn om te ontspannen, bewegen en te ontdekken via leuke activiteiten en workshops zoals kidskarate, knutselen, de natuur in etc.

En tegelijk willen we hen uitdagen om zich te ontwikkelen tot initiatiefrijke, zelfstandige en sociale jongeren. Kortom een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! Super gezellig bij ons op de BSO!

Ontdekken en gezelligheid staan voorop!