Goedkope kinderopvang Almere
Goedkope kinderopvang Almere

U zoekt een goedkope kinderopvang in of in de buurt van Almere? Bij kinderopvang de Parel doen we er alles aan om de opvang van uw kinderen betaalbaar te houden zonder daarbij enige concessie te doen aan de kwaliteit van de opvang en het personeel. Wellicht bijna overbodig om te vermelden, maar natuurlijk staat het belang van het kind bij alles wat we doen voorop.

Tegemoetkoming voor kinderopvang in Almere

Goedkoop en betaalbaar zijn natuurlijk subjectieve begrippen en niet iedereen beschikt over dezelfde financiële mogelijkheden. Daarom is het in bepaalde gevallen mogelijk om voor kinderopvang een tegemoetkoming te ontvangen van de overheid. Dit kan zijn in de vorm van een toeslag, een extra bijdrage van onder andere de gemeente Almere en een aanvullende korting op opvang in het geval van werkeloosheid.

Goedkope kinderopvang Almere mogelijkheden

De Parel heeft mogelijkheden voor het overdag opvangen van baby’s en peuters. Daarnaast is er ook een opvang voor kinderen die op school zitten, voor kinderen tot dertien jaar. Zoals al eerder vermeld staan daarbij altijd het belang en de ontwikkeling van het kind centraal.

Bekijk onze tarieven voor (goedkope) kinderopvang in Almere:

tarieven kinderdagverblijf

tarieven BSO

Wilt u meer weten over de kosten van kinderopvang en alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.