De afgelopen herfstvakantie was weer een feestje op de BSO.

Wij hebben heel veel leuke dingen gedaan. Van koekjes bakken, tot knutselen en met klap op de vuurpijl: een hele dag spelen bij Kids Eiland!

Koekjes bakken vonden de kinderen erg leuk om doen. Ieder kind kreeg een bolletje deeg, waar zij vormpjes uit konden maken. Niet te dik, maar ook weer niet te dun. Hoe kleiner de koekjes, hoe meer koekjes je uit een bolletje deeg krijgt. En dan nog bepalen welke vorm je wilt gebruiken. Alle onderwerpen kwamen aan bod. Uiteindelijk is het een ieder gelukt en heeft een ieder thuis gesmuld van de lekkere koekjes.

De maand oktober staat in het teken van de herfst, wat uiteraard ook goed bij Reggio Emilia past. Zowel de kinderen van de peutergroep als de kinderen van de BSO zijn regelmatig het bos in geweest. Zo hebben wij bladeren gezocht die wij vervolgens hebben geverfd en gelamineerd. Hier hebben de kinderen een fotolijstje omheen gemaakt.

Kids Eiland. Dé dag waar iedereen naar uit heeft gekeken. Rond half 10 gingen wij richting de stad. 10 kinderen in de stynt, de andere kinderen gingen lopen met de juffen. De kinderen die met de stynt waren, waren er al eerder. Maar helaas; Kids Eiland was nog dicht. Om 10 uur ging de deur open en kort daarna kwamen ook de andere kinderen met de juffen aangelopen. De pret kon toen beginnen. Een hele dag vol speelplezier, de kinderen waren niet moe te krijgen. Lekker klimmen en klauteren, ook de juffen moesten eraan geloven en speelden gezellig mee.

De maand november staat in het teken van de herfst, maar ook in het teken van Sinterklaas. De drukke maand komt eraan, maar uiteraard staan er weer veel leuke dingen gepland. Wij houden jullie op de hoogte en kijken nu al uit naar de kerstvakantie.

Herfstvakantie 2017

Plaats een reactie