Maandag zijn wij met een deel van de kinderen in de ochtend naar de bibliotheek geweest. De andere kinderen gingen knutselen. In de middag werden de rollen omgedraaid. Beide groepen hebben boekjes uitgekozen voor het nieuwe thema; lente. Naast boekjes uitkiezen, hebben de kinderen ook nog boekjes gelezen en lekker gespeeld.

Dinsdag zouden wij met de kinderen naar de kinderboerderij gaan, vanwege het weer was die helaas gesloten. Wij wilden natuurlijk wel wat leuks doen met de kinderen. Daarom zijn wij naar de polygoon gegaan met zijn alle. Op de polygoon mochten de kinderen in de grote gymzaal zelf bepalen wat zij wilden doen. Twee van de grote meiden kregen van de juffen de leiding, omdat zij dit erg leuk vonden. Zij deden dit  heel goed en door hun hulp was het een geslaagde ochtend. Sommige kinderen gingen skippyballen, andere gingen voetballen en anderen gingen tik spellen spelen.

Woensdag hebben wij cupcakejes gebakken met de kinderen. De kinderen mochten alles zelf doen en vonden het super leuk! Nadat de cakejes klaar waren, mochten de kinderen de cakejes ook nog versieren. Aan het einde van de dag mochten de cakejes mee naar huis en zijn ze thuis lekker opgesmikkeld.

Donderdagochtend gingen wij met de kinderen naar de bioscoop. We gingen naar de film diep in de zee. Dit was een zeer geslaagde ochtend. De kinderen hebben allemaal de hele film vol spanning uit kunnen kijken en er is ook veel gelachen. Na de bioscoop zijn we weer met zijn alle naar de parel gegaan om daar een broodje te eten. Na het broodje eten gingen wij weer met zijn alle op pad. Er was een soort sportdag georganiseerd voor kinderen in de sporthal in waterwijk. Hier gingen wij met zijn alle naar toe. De kinderen konden daar vrij rondspelen. Er waren activiteiten zoals basketbal, twister en een hindernisbaan. De kinderen hebben hier lekker kunnen uitrazen.

 

Vrijdag zijn we in de ochtend met alle kinderen naar de bibliotheek geweest. Daar hebben de kinderen lekker boekjes kunnen lezen en nog even zachtjes kunnen spelen. Na het boekje lezen gingen wij naar de snackbar in waterwijk om daar met zijn alle een lekker patatje te eten. Bij de snackbar hebben wij ook nog de verjaardag van een van de kinderen gevierd. We gingen met zijn alle zingen en er werd getrakteerd. De traktatie was heel lekker en ook heel leuk gemaakt voor de kinderen, zodat zij er een leuk aandenken aan hebben. Als cadeau kreeg het kind nog een ijsje van de man die daar de baas was. Toen alle buikjes vol zaten gingen wij weer terug naar de parel waar de kinderen weer even konden spelen voor zij opgehaald werden.

 

Voorjaarsvakantie 2018

Plaats een reactie