De maand juli was een informatieve, leerzame en leuke maand.

Twee keer per jaar wordt er een ouderavond gehouden op kindercentrum de Parel. Op de ouderavond worden filmpjes aan de ouders getoond, waarin de dagelijkse routine in kaart wordt gebracht. Met name de eet-en speelmomenten, maar ook andere leuke kiekjes van de kinderen. Wanneer zij bijvoorbeeld aan het dansen of zingen zijn of een activiteit aan het doen zijn.
Ook worden de kinderen twee keer per jaar geobserveerd aan de hand van het Kind Observatie Registratie (KOR). Tijdens de ouderavond worden de observaties besproken. Uiteraard is er ook een gelegenheid om vragen te stellen.
Op de BSO worden de kinderen geobserveerd naar aanleiding van hun sociaal-emotionele ontwikkeling op de groep. Voorbeelden hiervan zijn: met wie spelen zij graag, wat vinden zij leuk om te doen, hoe voelt het kind zich op de groep en hoe is de interactie met anderen.

Zaterdag 15 juli hebben wij voor het eerst een zomerfeest gehouden op Kindercentrum de Parel. Wij hebben gezellig gebarbecued. Naast de barbecue waren er nog meer lekkere hapjes, zoals: Surinaamse pasteitjes, fruit, salades, wraps en worstenbroodjes.
Op een barbecue mag een springkussen natuurlijk niet ontbreken. De kinderen hebben heerlijk gespeeld. Ook de ouders en leidsters hebben zich prima vermaakt.
Omdat het zomerfeest zo een succes was, willen wij hier een jaarlijks feestje van maken. Wij hopen er volgend jaar weer zo een succes van te maken!

Ouderavond & zomerfeest 2017

Plaats een reactie